Akut hjälp på natten – vi finns tillgängliga 24/7

Vem ringer man om man behöver akut hjälp på natten?

Akuta situationer kan uppstå dag som natt. Det kan börja läcka vatten, värmen kan sluta fungera så det blir kallt i hemmet med mera. När akuta situationer uppstår på natten kan det vara svårt att få tag i hantverkare. Då är det bra att veta att Jour Eliten alltid svarar i telefon. Våra elektriker och rörmokare finns tillgängliga dygnet runt. Uppstår ett akut problem på natten vare sig det gäller el eller vvs så finns vi alltid tillgängliga.

el-problemvvs jour

Även företag kan ringa oss

På tex bagerier, restauranger eller hotell kan det uppstå extremt akuta situationer tidigt på morgonen innan kunderna kommer. Många bagerier eller hotell serverar frukost. Det innebär att personalen är uppe mycket tidigt för att förbereda innan kunderna/gästerna dyker upp. Händer det då att det blir stopp i ett avlopp, ugnarna slutar fungera eller att det börjar läcka vatten blir läget snabbt mycket kritiskt. I det fallet är det högst viktigt att ringa oss direkt så skickar vi ut en elektriker eller rörmokare som löser det akuta problemet. Läs mer om våra jour tjänster.

Dygnet runt i Stockholm 08-23 55 20

hantverkare dygnet runt