Serviceavtal

Serviceavtal till fastigheter och föreningar

Det är viktigt att underhålla alla slags fastigheter regelbundet. Men det kan vara svårt för en bostadsrättsförening eller en fastighetsskötare att få snabb och effektiv hjälp utan ett serviceavtal. Rörmokare kan behövas vid en vattenläcka, stambyte, rörinspektion eller ett mindre jobb som byte av blandare. Blir det plötsligt strömavbrott i en lägenhet kan man snabbt behöva ha dit en elektriker eller så behövs en el central bytas ut.

Det kan vara väldigt kostsamt och påfrestande att ringa nya hantverkare till varje jobb. Men med hjälp av ett serviceavtal kan föreningen eller företaget känna trygghet. Genom ett serviceavtal kan vi erbjuda förmånliga priser samt rörmokare och elektriker tillgängliga dygnet runt som redan har kunskap om er fastighet.

Fördelar med serviceavtal

Det finns flera fördelar med att skriva ett serviceavtal. Som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen och ger er även rabatterade priser. Eftersom hantverkarna kommer arbeta mycket i er fastighet lär de känna fastigheten och kan därmed lösa problem snabbare och även förutse problem innan de händer och därmed hålla era driftkostnader lägre.

Vad kan vi erbjuda?

  • Rörmokare och elektriker tillgängliga 24h om dygnet 7 dagar i veckan
  • Ett skräddarsytt avtal efter era önskemål
  • Snabb service till förmånliga priser
  • Som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen

 

Om ni är intresserade av ett serviceavtal med Jour Eliten kontakta oss via mejl info@joureliten.se eller telefon 08-23 55 20

 

serviceavtal