Rekommendationer

Personer ger postitiva rekommendationer till vvs och el företag

Rekommendationer i byggbranchen 

Vikten av rekommendationer 

Förr var ett bra rykte livsviktigt för att ett företag skulle kunna få nya kunder. De flesta fick med andra ord kunder med hjälp av enbart rekommendationer. I och med att det blivit lättare att marknadsföra sig så behöver inte företag ha ett lika bra rykte. Det blir även lättare för nya företag att snabbt få en kundkrets. 

Det vara svårt att veta vilket företag som är pålitligt och bra. Många är oroliga när dom ska beställa tjänster inom el, vvs eller bygg eftersom det är en kunskap inte alla privatpersoner själva har. Saknar man kunskap kan det vara svårt att veta om hantverkaren gör ett bra jobb eller inte. Det kan vara svårt att veta om man har fått ett korrekt pris av rörmokaren eller elektrikern, dolda kostnader kan dyka upp som inte var avtalade tex. 

Ta reda på om ett företag är pålitligt 

Det finns ett sätt man kan ta reda på hur ett företag är, Reco.se är en sida som samlar rekommendationer åt företag. Där kan man gå in och läsa vad uppriktiga kunder säger om företaget och vilket betyg kunderna ger företaget. På google kan man också läsa rekommendationer men rekommendationerna på reco är oftast lite utförligare. 

Jour Eliten finns med på reco just för att vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att vi är ett seriöst företag innan dom anlitar oss. På reco kan vem som helst som anlitat Jour Eliten skriva en rekommendation, vilket gör rekommendationerna trovärdiga.

Har vi utfört ett arbete hos dig? Klicka här för att ge oss en rekommendation!