Kontakta oss!

Elektriker Solna

Elektriker Solna

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag

Letar du efter en elektriker i Solna? Då behöver du inte leta längre – Du har hittat rätt!

Behöver du en kvalificerad elektriker i Solna? Behöver du hjälp från en bra elektriker? Ditt val av elektriker i Solna är avgörande för att säkerställa säkerheten och kvaliteten i dina elinstallationer. Oavsett om du står inför en enkel elinstallation eller en akut situation, kan du vara trygg med att vår stabila grupp av elektriker kommer att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Elektriker Solna

Elektriker i Solna – Nära dig och pålitlig hjälp inom en timme!

Hos Joureliten i Solna, är vårt team av elektriker alltid redo att hjälpa till, oavsett var du befinner dig i området. Vi har dedikerade elektriker med den expertis och erfarenhet som krävs för att lösa dina elrelaterade problem. Vi värdesätter din tid och strävar alltid efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp inom en timme. Vi kan garantera att du slipper onödigt långa väntetider hos oss och skickar en pålitlig bra elektriker till din plats i Solna.

Säkra elektriker i Solna – Din trygghet är vår högsta prioritet

Vår grupp av elektriker i Solna är mer än bara hantverkare. De är dina partners när det gäller att säkerställa att dina elinstallationer är i toppskick. Vi prioriterar din säkerhet och ser till att våra certifierade elektriker är redo att hantera en mängd olika elinstallationer. Deras kompetens och förmåga att ge expertråd gör oss till det självklara valet när du ska välja elfirma. Så om du behöver en elektriker i Solna som är både certifierad och pålitlig, tveka inte att kontakta oss.

Vi är här för att ta hand om dina elbehov och säkerställer att dina elinstallationer är i säkra händer.

Certifierade elektriker i Solna

Felaktiga elinstallationer kan vara både farliga och kostsamma att åtgärda i efterhand. Att välja en certifierad elektriker i Solna är därför en viktig investering i din säkerhet och ditt hem. Våra elektriker är inte bara kompetenta, utan de är också tillgängliga när du behöver dem som mest.

Oavsett om det handlar om att installera utomhusbelysning, golvvärme eller göra ändringar i dina fasta elinstallationer, är våra certifierade elektriker i Solna redo att ta på sig uppgiften. Vi prioriterar kvalitet och professionalism i allt vi gör och är stolta över att erbjuda kostnadsfri rådgivning och offert vid första kontakt.

Hos Joureliten ser vi alltid till att våra elektriker uppfyller följande krav:

 • Samtliga elektriker är fullt behöriga att utföra en bredd av olika elinstallationer
 • Våra elektriker är alltid tillgängliga när du behöver dem
 • De levererar alltid professionellt arbete enligt etablerad regelverk
 • Vi erbjuder service och felsökning både vid nybyggnationer och renoveringar samt vid reparationer
 • Oavsett vilken typ av arbete som ska utföras, kan våra elektriker alltid ge dig expertråd och vägledning

Att anlita en certifierad elektriker är inte bara en investering i din säkerhet utan även en långsiktig ekonomisk besparing. Felaktiga installationer utförda av oerfarna elektriker kan kosta mer i det långa loppet och täcks inte av hemförsäkringen. Vår kompetens har cementerat vår ställning som Solnas främsta elektriker, och vi uppmanar dig att inte tveka att kontakta oss. 

Våra elektriker i Solna redo att stå till tjänst!

På Joureliten i Solna är vårt team av elektriker alltid redo att ta itu med och lösa dina elektriska problem. Om du behöver en pålitlig och erfaren elektriker i Solna, kan du vara säker på att vårt främsta fokus alltid är att sätta våra kunder i första rummet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser för att säkerställa att dina behov blir tillfredsställda.

Nyckeln till en professionellt utförd uppgift och en nöjd kund är att hålla hög kvalitet i arbetet. Våra certifierade jour elektriker är alltid redo att ta sig an en mängd olika arbetsuppgifter, och med vår expertis och kompetens finns det inga elektriska problem som är för svåra att lösa även vid akuta fall. Om du är osäker på vilka åtgärder som behövs, tveka inte att kontakta oss direkt för en kort konsultation. Vi är här för att hjälpa dig att bedöma din situation och kommer att erbjuda en kostnadsfri offert baserad på de åtgärder som krävs.

Tveka inte att ta kontakt med oss. Oavsett var du befinner dig i Solna, kommer vi till dig för att diskutera dina projekt och samarbeta med våra erfarna elektriker i Solna för att erbjuda de bästa elektrikertjänsterna!

Behöver du hjälp med en elinstallation omgående?

Vi på Jour Eliten hjälper både privat- och företagskunder med alla möjliga elinstallationer i södermalmsområdet såväl som övriga Stockholm. 
Vi hjälper till med allt komplexa elinstallationer till enklare reparationer, både på nya och fasta installationer. 

Erfarenhet och tillgänglighet är viktigt för oss, därför är alla de elektriker vi jobbar med väl erfarna och lämpade att utföra arbete i alla olika sorters byggnader, allt från lusthuset till hotellet!

Det spelar alltså ingen roll om du behöver hjälp med en offentlig byggnad eller den egna bostaden, vi har en elektriker för jobbet! Inget jobb är för stort eller för litet för oss. 

Alla våra elektriker har flera års yrkeserfarenhet och har förståelse för att problem kan uppstå alla tider på dygnet. Därför erbjuder vi jour elektriker dygnet runt och har som mål att vara ute hos er inom en timme, oavsett var på Södermalm eller Stockholmsområdet du befinner dig, såväl vardagar som helger.

Elinstallationer är en investering för dig och din bostad. Att försöka spara pengar genom att göra det själv låter ofta bra i stunden men i det långa loppet är det inte en hållbar lösning. Vänd dig istället till oss så hjälper vi dig med en säker, hållbar och prisvärd lösning. 

Vi följer alltid branschreglerna och använder oss endast av kvalitativa material, allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker med vår service.

Varför ska du välja Jour Eliten?

 • Alltid tillgängliga till ett konkurrenskraftigt pris

  Vi på Jour Eliten är tillgängliga alla timmar på dygnet, 365 dagar om året. Vi erbjuder också en minimidebitering på 2h istället för hel- eller halvdag vilket är standard för branschen. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation! Vi är bara ett samtal bort
 • En av Stockholms största el-jour

  Vi har kunder över hela Stockholm som förlitat sig på oss för att leverera trygga och effektiva elinstallationer. Gör som dina grannar – vänd dig till oss för snabb och proffsig hjälp!
 • Höga betyg hos Reco

  Nedan kan du se några av de omdömen kunder lämnat till oss på Jour Eliten. Vi behöver inte övertyga dig om att vi är bäst – våra omdömen talar för sig själv! 
Kontakt

Kostnadsförslag –
elektriker Solna

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Elektriker Solna
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!