Kontakta oss!

Jour Östersundsområdet

Jour elektriker i Åre, Duved, Järpen och hela Östersundsområdet

Öppet dygnet runt
Snabb respons
Lokal expertis
Privatpersoner och företag


Jour elektriker och rörmokare/VVS

Är du i akut behov att åtgärda elproblem eller en oväntad vattenläcka? Då har ni kommit rätt! Vi på Jour Eliten är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och agerar snabbt på plats för att åtgärda problemet.

Vi förstår att oväntade problem kan uppstå när som helst. Våra jourtjänster sträcker sig över hela Östersundsområdet, inklusive Åre, Duved, Järpen. Vi är lokalt anknutna och snabbt tillgängliga över hela regionen. Våra jour elektriker och rörmokare/VVS är redo att hjälpa dig oavsett tidpunkt.

Vi erbjuder jourtjänster inom el och VVS och tar hand om både mindre och större uppdrag för privatpersoner, företag och föreningar. Ring vår jour på 08-23 55 20 så ser vårt jour team till att guida dig och se till att rätt resurser snabbt beger sig till platsen för att åtgärda problemet.

Jour elektriker

Våra jour elektriker och rörmokare – tillgänglig dygnet runt & året om

När du har drabbats av ett strömavbrott, ett fel i elsystemet eller andra elektriska problem, sker det oftast när man minst anar det. Vid vattenläckor och andra VVS-nödsituationer ska det helst åtgärdas omedelbart för att undvika skador på ditt hem. När det flesta företag har stängt under natten eller under helgdagar, här vi på Jour Eliten, jour elektriker och rörmokare tillgängliga dygnet runt, alla dagar på året.

När olyckan är framme är det viktigt att snabbt få professionell hjälp. Vår jour personal är utbildade och erfarna att hantera alla typer av el-relaterade problem och allt från mindre till mer omfattande VVS-problem. Vi åtgärdar ditt problem på ett säkert och effektivt sätt.

Våra jourtjänster inkluderar:

 • Jordfelsbrytare
 • Strömlös lägenhet/villa
 • Ingen ström till spis eller tvättmaskin
 • Strömlösa kontaktuttag
 • Varmgång i elcentral
 • Trasiga armaturer
 • Kortslutningar
 • Stopp i avlopp
 • Vattenläckor
 • Spruckna rör
 • Vattenskador
 • Trasig värmepanna
 • Trasig värmepump
 • Sprucken vattenutkastare

EL & VVS-jour i hela Östersundsområdet

Vi skickar ut erfarna och certifierade elektriker och rörmokare för att lösa din akuta problem omedelbart. Auktoriserade genom elsäkerhetsverket, innebär att de har rätt kompetens, håller sig uppdaterade inom lagkrav & regler, samt är behöriga att utföra alla typer elektriska och VVS-relaterade arbeten. Våra jour är lokalt förankrade i Östersundsområdet och har en djupare förståelse för regionen, och med den expertisen kan vi erbjuda en pålitlig och säkra lösningar. Vi sätter din bekvämlighet och säkerhet främst och är redo att ta oss an ditt problem, när du behöver oss.

När du väljer att anlita Jour Eliten, kan du alltid känna dig trygg med att arbetet eller installationen utförs på ett professionellt, korrekt och fackmannamässigt vis. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi på Jour Eliten assisterar privatpersoner, företag och föreningar med att snabbt och effektivt åtgärda problemet så att din vardag eller verksamhet kan återgå till det normala. Vi är tillgängliga i Åre, Duved, Järpen och hela Östersundsområdet. Kontakta oss omedelbart om du är i behov av akut elektriker. Vi har jour elektriker i hela Östersundsområdet, vilket innebär att vi kan komma ut oavsett var du befinner dig i:

Åre, Duved, Järpen, Östersund

Välj våra jourtjänster

När du står inför el- eller VVS-problem är det avgörande att välja en tjänst som förstår de unika utmaningarna i Östersundsområdet. Med den kunskapen, kan vi erbjuda lösningar som tar hänsyn till områdets specifika förhållanden. Vår jour-tjänst är utformad att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver den som mest. Vi investerar i vår personals kompetens för att säkerställa att de har den nödvändiga kunskapen och färdigheterna för att hantera olika utmaningar. Innan vi påbörjar arbetet informerar vi dig om kostnaderna och vägleder dig genom hela processen.

Vi erbjuder garanti för utfört arbete om…

Om vi utför installationen och själva har köpt in materialet, lämnar vi alltid garanti på arbetet. Om du har köpt materialet själv kan vi tyvärr inte erbjuda garanti för det utförda arbetet, även om vi utför själva installation.


Berättigad till ett rotavdrag på 30 %?

Om du äger en villa, bostadsrätt eller ett radhus kan du möjligen ha rätt till rotavdrag på 30 % av arbetskostnaden för utfört arbete. Det är dock viktigt att ha i åtanke att rotavdraget endast gäller för arbetskostnaden och kan inte tillämpas på kostnader för material och produkter som vi använt/köpt för att utföra arbetet.

Är du osäker på din rätt till rotavdrag, kan du alltid kontrollera det själv på Skatteverkets hemsida. Klicka på länken för att direkt komma till sidan och kontrollera om du är berättigad till ett rotavdrag.

Önskar du att nyttja rotavdrag för det planerade arbetet, var vänlig informera oss när du bokar uppdraget. Vid evenutella frågor om rotavdraget är du välkommen att kontakta oss.

Vi på Jour Eliten ansöker om rotavdraget när betalningen för det utförda arbetet har genomförts. I händelse av att Skatteverket avslår ansökan om rotavdrag, blir du som kund betalningsskyldig för det belopp som dragits av.

Behöver du hjälp med elen?

Oavsett om det är ett arbete som är akut eller inte, kan vi på Jour Eliten bistå dig. Vår jour är tillgänglig 24 timmar om dygnet och kan snabbt rycka ut för att åtgärda felet.

Är det inte ett brådskande arbetet, erbjuder vi och utför schemalagda elarbeten för både företag och privatpersoner.
Kontakta oss via telefon eller använd kontaktformuläret på vår hemsida, oavsett om det gäller planerade arbeten eller akuta ärenden.

FAQ – El & VVS-jour i Östersundsområdet

Kontakt

Kostnadsförslag – EL & VVS-jour i Åre

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

elektriker
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!