Kontakta Oss

Adress

Nybodgatan 6B

171 42 Solna

Telefon

08-23 55 20

WWW

www.joureliten.se

24H JOUR

08-23 55 20

  Förnamn
  Efternamn
  Email
  Telefon
  Ämne
  Meddelande
  GDPR Godkännande

  Frågor & Svar

  Certifierade Rörmokare

  Alla rörmokare hos Jour Eliten har rätt certifikat för att utföra diverse VVS-arbeten.

  Certifierade Elektriker

  Alla Jour Eliten elektriker har rätt certifikat för el-arbeten.

  Boka hantverkare
  Telefon

  I vissa fall behöver vi ställa fler frågor därför behöver vi ditt telefonummer. Hantverkaren behöver även kunna komma i kontakt med dig när arbetet ska utföras.

  Ladda upp bilder

  Vissa arbeten som du önskar utföra kan vara svåra att beskriva, därför kan du som kund ladda upp bilder som visar bättre hur det ser ut just hos dig och vad hantverkaren behöver göra. Desto mer Jour Eliten känner till desto bättre förberedd kan hantverkaren vara på plats.

  Beskrivning

  Beskriv gärna jobbet så utförligt som möjligt. Du kan även ladda upp bilder.

  Hur sker betalningen

  Betalningen sker mot faktura efter avslutat arbete.

  Vad är ROT

  Rot är en förkortning och står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Privatpersoner kan få rotavdrag för vissa typer av arbeten som görs i hemmet. Läs mer hos Skatteverket om ROT

  Har jag rätt till rotavdrag

  För att få rotavdrag måste du äga din fastighet samt använda den som bostad. Vänligen meddela oss om du önskar rotavdrag vid bokning av jobb.

  Är vi dyrare eftersom vi är jour företag

  Inte alls! vi utför även planerade arbeten på dagtid till mycket förmånliga priser. Jour priser för rörmokare och elektriker följer standard priser som övriga jour företag i Stockholm tillämpar.

  Hur snabbt är vi på plats

  Som regel är vi på plats inom 1h i hela Stockholm. Har du ett akut ärende ring oss direkt på 08-23 55 20.

  Vem ansöker om rot avdrag?

  Vi som företag ansöker om rot avdraget åt kunden efter att betalning av fakturan skett. Om vi får avslag från skatteverket blir kunden betalningsskyldig för rot avdraget

  Vart handlar ni material?

  Våra rörmokare inhandlar materialet hos vvs grossisten Dahl och Lundagrossisten. Och vi fakturerar materialet enligt  bruttoprislista. Våra elektriker inhandlar materialet hos el grossisten Selga och vi fakturerar materialet enligt Selgas bruttoprislista.

  Lämnar ni garanti på era arbeten?

  Om materialet är köpt av oss och vi har utfört installationen så lämnar vi även garanti. Däremot kan vi inte lämna garanti om kunden själv köper materialet, även om vi installerar det.

  Rörmokare jour pris

  Ofta uppstår problem med värme, vatten och ventilation när man minst anar det. Det är ofta sent på natten eller helg när det väl händer. Jour Eliten har rörmokare  24 timmar om dygnet 365 dagar om året i Stockholm.

  Därför så behöver priset oftast vara något högre än om det är under ordinarie öppettider och vardagar. Men alla situationer är olika så ring oss på 08-23 55 20 för mer information. Telefonsupporten har öppet 24h om dygnet.