Kontakta oss!

Rörmokare

Rörmokare i hela Stockholm

Alla våra rörmokare är certifierade och auktoriserade hos säkert vatten. De har erfarenhet och kunskap och kan hjälpa dig med alla olika typer av VVS-anläggningar, både i hemmet och för företaget.

Vi på Jour Eiten hjälper dig med allt från service eller små reparationer till installationer av helt nya system.

Alla våra rörmokare har bred kompetens, lång erfarenhet och samarbetar med dig som kund för bästa möjliga resultat. Tillgängliga i hela Stockholm!

Rörmokare

Våra VVS-tjänster

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och hörda genom hela arbetsprocessen. Genom god kommunikation mellan kund och hantverkare samt väl utfört arbete med kunniga tekniker ser vi till att hjälpa dig anpassa våra tjänster och ger bästa möjliga lösning på ditt problem oavsett storlek. Är du akut behov av en jour rörmokare? Vi finns tillgängliga dygnet runt.

Vi vet att varje kund har olika förutsättningar och att alla arbeten är unika. Därför anpassar vi våra tjänster utifrån kunden! Alla våra rörmokare och VVS-tekniker har bred kompetens och är kunniga inom sitt område för att kunna åtgärda alla typer av problem.

Våra VVS-tjänster inkluderar exempelvis:

Varmvattenberedare:
Får du inte in något varmvatten i fastigheten? Då är det med största sannolikhet din varmvattenberedare som skapar problem för dig. Våra VVS-are är väl kunniga inom området och hjälper dig snabbt att råda bot på problemet. Självklart är våra tekniker kunnig inom både service, reparation, felsökning samt installation av varmvattenberedare. Oavsett modell eller storlek, material eller märke!

Värmepumpar:
Vi genomför service och installation av alla typer av värmepumpar. Att välja en värmepump som värmekälla i din bostad är en investering, inte bara för din plånbok utan även för miljön!

Våra tjänster för värmepumpar bland annat:

 • Vattenpumpar
 • Luftpumpar
 • Bergvärmepumpar
 • Jordvärmepumpar
 • Frånluftsvärmepumpar

Har du frågor angående installation av en värmepump, eller känner du dig osäker om våra tjänster täcker just din typ av pump? Ring oss direkt på 08-23 55 20 så hjälper vi dig direkt med rådgivning och konsultation.

Radiatorer och element:
Står alla dina radiatorer kalla? Eller fungerar de felfritt i vissa rum och inte alls i andra? Då är det en VVS-tekniker du behöver! I bostäder med vattenburet värmesystem är det vanligt vattenburna radiatorer som står för distribution av värme i bostaden. Värmepannan eller värmepumpen värmer vattnet i ditt system och transporterar vattnet genom radiatorerna. Ett vattenburet värmesystem går att koppla till nästan alla typer av värmekällor och detta gör att du kan få ner energikostnaderna för hushåll eller fastighet.

Behöver du helt nya radiatorer eller termostater, hjälp för luftning och service eller luktar det bränt helt plötsligt eller klickar från dina element så kontakta oss direkt på 08-23 55 20 så hjälper vi dig direkt med prisförslag och konsultation.

Ventilation:
Visste du att det är en rörmokare som fixar ventilationen? Den korrekta termen för VVS tekniker betyder egentligen värme, ventilation och sanitetstekniker.

Rörservice :
Underhåll eller reparationer av rören? Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi Erbjuder även service och underhållsavtal för bostadsrättsföreningar, samfälligheter, franchise kedjor, förvaltare och företag. För vidare information om servicearbeten och avtal, kontakta oss på Jour Eliten.

Projektering:
Har du planer på att installera nya rör? Behöver du uppgradera ditt värmesystem, eller dra avlopp till ditt nya attefallshus? Vi hjälper dig från början till slut! 

Renoveringar och nybyggnationer:
Vi hjälper dig att planera för byte av allt från blandare till nya rörledningar. Vid renoveringar av alla typer av rum med vatten och avlopp är våra VVS-tekniker redo att hjälpa er!  Tvättstuga, badrum, kök eller attefallshus. Med Jour Eliten kan du känna dig trygg att ditt arbete utförs på ett fackmannamässigt och säkert vis så du slipper oroa dig för fuktskador eller liknande problem!

Rörmokare i hela Stockholm för privatpersoner och företag

Alla våra vvs-tekniker är certifierade och har flera års erfarenhet.Vi erbjuder hjälp inom alla olika sorters ärenden och kan hjälpa dig med allt från mindre installationer såsom att sätta in en ny blandare till totalrenoveringar. 

Våra rörmokare är kompetenta att hjälpa dig med alla sorters system; ventilationssystem, värmesystem och sanitetssystem. 

Ventilation

 • Mekanisk frånluftsventilation – Med hjälp av en fläkt leder man ut luften från huset. Luft kommer in genom små ventiler i väggen. Detta kallas F-system. 
 • Mekanisk till- och frånluftsventilation – I detta system har man två fläktar, en som drar in luft och en som för ut luft. Detta kallas FT-system
 • Självdragsventilation – Detta är ett system utan fläktar, istället skapas det ett ventilationsflöde med hjälp av inom- och utomhusluft. 

Värme

 • Frånluftsvärmepump – En frånluftsvärmepump värmer upp både luft och vatten. Den tar värmeenergi från den uppvärmda luften och värmer upp uppvärmningssystemet, såsom element, varmvatten och golvvärme. 
 • Luft-luftvärmepump – Med denna pump pumpar man in varmluft och fördelar den i de olika rummen. 
 • Luft Vattenvärmepump – Denna pump består av två delar, en inomhusdel och en utomhusdel. Utomhusdelen komprimerar luften och gör om den till vätska som används för att värma upp huset och även till varmvatten. 
 • Berg-, jord- och sjövärmepump – Dessa pumpar utnyttjar energin från naturliga källor för att producera värme. 

Sanitet

 • Avloppssystem med centraliserad avloppsrensning – Detta är ett system där flera byggnaders avloppssystem och förs bort till en central reningsanläggning
 • Avloppssystem med decentraliserad avloppshantering – I detta system så hanteras avloppssystemet på plats istället för att föras bort. 
 • Latrin System – Dessa system samlar upp avfall.
 • Säker vattenförsörjning – Detta är det system som tillhandahåller rent och drickbart vatten. 
 • Avfallshantering – Detta är det system som samlar in, sorterar och omhändertar det avfall som samlats upp. 

Oavsett vilket VVS-system du behöver hjälp med eller funderar på så har vi utbildade VVS-tekniker för alla anläggningar. Tveka inte på att kontakta oss!


Rotavdrag

Vid arbete på nån av dina vvs-anläggningar, antingen ventilationssystem, värmesystem eller sanitetssystem så har du rätt till rotavdrag, vilket motsvarar 30% arbetskostnaden. 

Hos skatteverket kan du läsa mer om vad rotavdrag är och om det gäller dig. Här kan du läsa mer om rotavdrag på skatteverkets hemsida.

Är du berättigad rotavdrag så är det viktigt att du meddelar oss detta i samtalet med oss då det är din skyldighet som beställare att kontrollera att du är berättigad rotavdrag. 
Om du är osäker eller har frågor om rotavdraget så är du välkommen kontakta oss på vårt journummer: 08-23 55 20.

Garanti

När du anställer en rörmokare från oss på Jour Eliten så lämnar vi alltid garanti på utfört arbete.  Garantin gäller när vi köpt in materialet och utfört hela installationen. Om du själv köpt in materialet så kan vi ej lämna garanti, även om det är vi som utför installationen.

FAQ – rörmokare

Kontakt

Kostnadsförslag –
rörmokare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Rörmokare
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!