Kontakta oss!

Stopp i avlopp

Stopp i avlopp

OM DU RÅKAT UT FÖR STOPP I AVLOPPET KAN DU VÄNDA DIG TILL OSS. OAVSETT OM DITT AVLOPPSSTOPP BEROR PÅ MATRESTER ELLER FETTER SOM LIGGER KVAR I SINKEN, ELLER OM ETT PLASTFÖREMÅL FASTNAT I TOALETTSTOLEN, SÅ HJÄLPER VÅRA TEKNIKER DIG.

Alla avlopp behöver spolas från rester och fetter åtminstone vart femte år för att bibehålla ett bra vattenflöde.

Stopp i avlopp

AVLOPPSRENSNING
Ett varningstecken på att avloppet bör rensas är att vattnet börjar rinna långsamt eller att det hörs kluckande/gurglande ljud i avloppet. Även dålig lukt från badrum kan vara ett tecken på att ett stopp i avloppet uppstått. Ibland kan det räcka med att man spolar en tid med hett vatten för att rensa. Det kan t.ex. vara fallet när det fastnat fett från matlagning i köksavloppet i andra fall behöver det spolas med högtryck. Kontakta oss idag för hjälp med stopp i avloppen.

Om det är i WC/badrum stoppet gäller ska man i princip alltid högtrycksspola. Stopp i badrum kan ha många bakomliggande orsaker, som att fel papper använts eller att någon leksak fastnat. Våra tekniker inspekterar dina rör för att lokalisera skadan och utför därefter den åtgärden som krävs för att rätta till problemet.

HÖGTRYCKSSPOLNING
Avloppsresning genom högtryck är en skonsam och miljövänlig metod som snabbt löser alla sorters stopp i avlopp. Spolningen utförs på ett varsamt sätt för att undvika skador på avloppssystemet och sköljer effektivt bort allt slam som samlats i avloppet. Eftersom endast hetvatten används behövs inga kemikalier vid rensningen. Vid större stopp kan en spolbil vara ett bättre alternativ.

Kontakt

Kostnadsförslag –
Stopp i avlopp

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Stopp i avlopp
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!