Kamerainspektion

kamerainspektion
Ett vanligt stopp i avloppet kan enkelt åtgärdas med hjälp av en spolbil som högtrycksspolar. Med hjälp av hett vatten och högt tryck får man bort stoppet. Det kan dock hända att det blir stopp igen en tid efter att man spolar. Då beror det på att stoppet är lite allvarligare. Det man behöver göra då är en kamerainspektion av avloppet.

Det enda sättet att hitta vart problemet eller skadan sitter i avloppet är genom att filma rören, dvs göra en kamerainspektion. När man gör en kamerainspektion sänkts en liten kamera ner i avloppet via en slags slang. På en skärm kan man se det som kameran filmar och även hur många meter ner i avloppet kameran är. På så sätt kan man hitta problemet samt veta hur djupt stoppet eller skadan är. Filmen kan sedan sparas som en fil och skickas till kunden så dom kan se exakt vad problemet var eller vart stoppet sitter.

Kamerainspektion är inte bara viktigt och nödvändigt när det gäller återkommande stopp. En inspektion är även nödvändig för att hitta trasiga rör och se det invändiga skicket på rören. Man kan även filma för att göra en ledningslokalisering. Det innebär att man filmar diverse rör för att kunna skapa ritningar av avloppssystemet om det inte redan finns. När man bygger om eller köper ett nytt hus kan en rörinspektion/kamerainspektion också vara nödvändig för att se att allt står rätt till. Det kan även hända att rötterna från närliggande träd och buskar växer in i rören och skapar stora problem. Ett problem som kan upptäckas genom en kamerainspektion. Då behöver man utföra en rotbeskärning.

Kamerainspektion eller rörinspektion som det också kallas är enkelt, smidigt och effektivt.

Kostnadsförslag Kamerainspektion

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Ansvarsförsäkrade

  Trygg Hansa

  Varför Jour Eliten

  • Hitta dolda fel i avlopp
  • Snabbt och prisvärt
  • Högupplöst film efter filmning
  • Hjälp vid försäkringsärenden
  • Skapa ritningar över avlopp