Rörmokare

Rörmokare Stockholm
Är du i behov av pålitliga och kvalificerade rörmokare i Stockholm kan du vända dig till oss. Vi hjälper till med allt inom avlopp och VVS, så som att lösa stopp i avlopp, VVS-installationer, spolning av avlopp, vattenläckor, dränering och mycket mer.

Vi har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten, sanitet och kyla och utför små och stora reparationer åt både privatpersoner och företag i Stockholm. Hos oss får du snabb och effektiv service vid alla typer av VVS och rörarbeten, oavsett om det gäller att byta WC-stol, installera köksblandare eller om du behöver hjälp med avlopp eller högtrycksspolning.

Våra rörmokare hjälper dig även med bland annat installation och reparation av av varmvattensberedare kyl- och panninstallationer, värmeinstallationer och service av pumpar. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Tidigare Jobb

Kostnadsförslag Rörmokare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

GDPR Godkännande

Ansvarsförsäkrade

Trygg Hansa

Varför Jour Eliten

  • Auktoriserade rörmokare
  • Snabbt och prisvärt
  • Gedigen erfarenhet inom VVS och rörmokeri
  • Tillgängliga dygnet runt
  • Tillgängliga i hela Stockholms län

Med anledning av coronaviruset är vår personal extra noggranna med sin handhygien och hälsa. 

Vi har vidtagit följande åtgärder:
  • Vår personal har blivit ombedda att inte ta kunderna i hand
  • Vår hantverkare har även blivit ombedda att inte arbeta om dom känner av några sjukdomssymptom eller har en närstående som är sjuk. 
  • Vi utför en kontroll av våra hantverkares hälsa varje dag för att se om dom kan arbeta eller inte

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att våra kontor ska vara en så trygg plats som möjligt, både för våra tekniker, hantverkare och kunder.

Situationen förändras ständigt, vi följer utvecklingen och fortsätter hålla er informerade om vilka åtgärder vi tar. Vi kommer ställas inför många nya utmaningar framöver, men oavsett kommer vi på Joureliten vara aktiva och finnas där för er för jourhjälp dygnet runt i vanlig ordning.