Rörmokare

Rörmokare Stockholm
Är du i behov av pålitliga och kvalificerade rörmokare i Stockholm kan du vända dig till oss. Vi hjälper till med allt inom avlopp och VVS, så som att lösa stopp i avlopp, VVS-installationer, spolning av avlopp, vattenläckor, dränering och mycket mer.

Vi har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten, sanitet och kyla och utför små och stora reparationer åt både privatpersoner och företag i Stockholm. Hos oss får du snabb och effektiv service vid alla typer av VVS och rörarbeten, oavsett om det gäller att byta WC-stol, installera köksblandare eller om du behöver hjälp med avlopp eller högtrycksspolning.

Våra rörmokare hjälper dig även med bland annat installation och reparation av av varmvattensberedare kyl- och panninstallationer, värmeinstallationer och service av pumpar. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Tidigare Jobb

Kostnadsförslag Rörmokare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

  GDPR Godkännande

  Ansvarsförsäkrade

  Trygg Hansa

  Varför Jour Eliten

  • Auktoriserade rörmokare
  • Snabbt och prisvärt
  • Gedigen erfarenhet inom VVS och rörmokeri
  • Tillgängliga dygnet runt
  • Tillgängliga i hela Stockholms län