Serviceavtal

serviceavtal

Det är viktigt att underhålla alla slags fastigheter regelbundet. Men det kan vara svårt för en bostadsrättsförening eller en fastighetsskötare att få snabb och effektiv hjälp utan ett serviceavtal. Rörmokare kan behövas vid en vattenläcka, stambyte, rörinspektion eller ett mindre jobb som byte av blandare. Blir det plötsligt strömavbrott i en lägenhet kan man snabbt behöva ha dit en elektriker eller så behövs en el central bytas ut.

Det kan vara väldigt kostsamt och påfrestande att ringa nya hantverkare till varje jobb. Men med hjälp av ett serviceavtal kan föreningen eller företaget känna trygghet. Genom ett serviceavtal kan vi erbjuda förmånliga priser samt rörmokare och elektriker tillgängliga dygnet runt.

Det finns flera fördelar med att skriva ett serviceavtal. Som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen och ger er även rabatterade priser. Eftersom hantverkarna kommer arbeta mycket i er fastighet lär de känna fastigheten och kan därmed lösa problem snabbare och även förutse problem innan de händer.

Intresseanmälan Serviceavtal

Fyll i formuläret för en kostnadsfri intresseanmälan angående serviceavtal. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Ansvarsförsäkrade

Trygg Hansa

Varför Jour Eliten

  • Rörmokare och elektriker tillgängliga 24h om dygnet
  • Ett skräddarsytt avtal efter era önskemål
  • Snabb service till förmånliga priser
  • Som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen
  • Hantverkare som känner till era fastigheter

Med anledning av coronaviruset är vår personal extra noggranna med sin handhygien och hälsa. 

Vi har vidtagit följande åtgärder:
  • Vår personal har blivit ombedda att inte ta kunderna i hand
  • Vår hantverkare har även blivit ombedda att inte arbeta om dom känner av några sjukdomssymptom eller har en närstående som är sjuk. 
  • Vi utför en kontroll av våra hantverkares hälsa varje dag för att se om dom kan arbeta eller inte

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att våra kontor ska vara en så trygg plats som möjligt, både för våra tekniker, hantverkare och kunder.

Situationen förändras ständigt, vi följer utvecklingen och fortsätter hålla er informerade om vilka åtgärder vi tar. Vi kommer ställas inför många nya utmaningar framöver, men oavsett kommer vi på Joureliten vara aktiva och finnas där för er för jourhjälp dygnet runt i vanlig ordning.