Varmvattenberedare

varmvattenberedare
Välj mellan olika modeller och tillverkare, vi har allt från mindre varmvattenberedare 55L till sommarstugan till större modeller som passar för hela familjen 300L. Vi jobbar med alla märken på svenska marknaden så kontakta oss idag så hjälper vi dig med din varmvattenberedare.

Vi hjälper dig med installation, reparation och service av varmvattenberedare

Vi hjälper dig med allt från val av rätt VVB till installation och inkoppling. Gäller det ett byte av VVB tar vi självklart hand om din gamla på rätt sätt. Vi utför även service och reparation av din redan befintliga VVB i Stockholm.

Val av varmvattenberedare

Med rätt varmvattenberedare har du både tillräckligt med varmvatten och låga omkostnader. Att hitta rätt varmvattenberedare är inte lätt, det finns många olika sorter och det kan vara svårt att veta vilken som passar just dina behov.

Rätt kapacitet för ditt hushåll

Att välja storlek på varmvattenberedaren kan vara lite klurigt. Hur mycket varmvatten gör egentligen en familj av med? Det vanligaste är att man väljer en volym på 200 eller 300 liter, men det finns även mindre varmvattenberedare på 100 liter, som är ofta förekommande i sommarstugor och fritidshus.

Korrosionsskydd för varmvattenberedare

Korrosion, som är ett annat ord för rost, innebär att materialet på varmvattenberedaren med tiden fräts sönder vid upprepad kontakt med exempelvis luft eller vatten. Beroende på vattnets kvalitet skyddar olika material olika bra mot korrosion. Materialet som utgör kontaktytan mot vattnet är det som kallas för korrosionsskydd, och är avgörande för att minimera risken för rost och maximera hållbarheten hos varmvattenberedaren.

Det finns tre olika sorters korrosionsskydd: rostfritt, koppar och emalj. Rostfritt stål är det vanligast förekommande skyddet och passar särskilt bra om vattnet är surt och har en hög kolsyrehalt. Koppar är ett passande korrosionsskydd om vattnet är hårt och emalj passar bra för vatten som är kloridhaltiga. Är du osäker vilken som passar dig ring oss så hjälper vi dig.

I vårt sortiment hittar du flera olika sorters varmvattenberedare som passar för olika behov.

Kostnadsförslag Varmvattenberedare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

  GDPR Godkännande

  Ansvarsförsäkrade

  Trygg Hansa

  Varför Jour Eliten

  • Auktoriserad installation
  • Snabbt och prisvärt
  • Felsökning/service av VVB
  • Flera modeller
  • Även jour för VVB