Kontakta oss!

Elbilsladdare

Elbilsladdare för
Privatpersoner –
BRF – Företag

ELBILSLADDARE FÖR PRIVATPERSONER

Passar till alla elbilar och laddhybrider på marknaden. Med en privat elbilsladdare hemma laddar du din bil säkert och tryggt i närheten av ditt hem och du startar varje dag med en fullt laddad bil.

Laddare som passar alla hem och elbilar på marknaden, både laddaren och installationen ingår i priset när ni beställer genom oss. Helt enkelt bästa lösningen för privatpersoner som bor i villa/radhus med garage eller egen uppfart. Möjlighet finns att installera upp till 3st på samma plats ifall ni har flera bilar.Laddaren kan beställas i flera olika färger(svart, grå, mörkblå, vit, röd) för att smälta in elegant i olika sorters hem.

INSTALLATION AV ELBILSLADDARE I STOCKHOLM
Kompletta installationer av moderna och smarta elbilsladdare i hela Stockholmsområdet åt privatpersoner. Installationerna utförs av våra utbildade och certifierade elektriker enligt alla gällande regler.Som privatperson kan man utnyttja Ladda-hemma-stödet från Naturvårdsverket och på det sättet få upp till 10.000kr lägre kostnad som gäller för laddstationen, materialet och kostnaden för installationen. Läs mer om hur det fungerar hos Naturvårdsverket eller fråga oss.

LADDSTATIONER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR
I takt med att antalet elbilar ökar på den svenska marknaden har också behovet ökat att kunna ladda sin bil hemma. Vi erbjuder kompletta lösningar för bostadsrätter, samfälligheter och hyresfastigheter.

UTÖKA LADDNINGEN EFTER BEHOVET
Utifrån era behov idag hjälper vi er att fram en skräddarsydd lösning som passar just er. Med smarta laddare kan ni enkelt utöka antalet laddplatser i framtiden för att täcka det ökande behovet. Våra smarta laddare anpassade för större fastigheter utökas enkelt och ni sparar ungefär 60% jämfört med traditionella system när efterfrågan blir större och fler boende behöver laddplatser.

Statistik från mäklare visar även att bostäder med laddning för elbilar kan vara värdehöjande för fastigheten och mer attraktivt både för säljare och köpare.

Kontakt

Kostnadsförslag –
Elbilsladdare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!
Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag