Kontakta oss!

Elektriker

Elektriker i Stockholm

Befinner du dig i Stockholm och söker en elektriker från en trygg elfirma? Att välja elinstallatör mellan alla olika elfirmor här i Stockholm kan vara lite svårt och nästan läskigt. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi hjälper till med alla arbeten, stora som små, och är tillgängliga inom hela Stockholm 365 dagar om året!

Vi lyssnar på era önskemål och hjälper er att utforma en passande åtgärdsplan. Vi finns tillgängliga genom hela arbetets gång för att besvara dina frågor, vägleda och rapportera. Med god kommunikation och kompetenta elfirmor så kan du alltid känna dig trygg med våra elinstallationer och reparationer. 

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Elektriker

Professionella elinstallatörer – En elfirma i Stockholm som går att lita på

Har du funderat på att installera solceller? Eller har jordfelsbrytaren helt plötsligt löst ut och nu står matvarorna i frysen och blir dåliga? Oavsett vad du har för problem så kan du lita på att våra elektriker är väl kompetenta för jobbet och vi finns tillgängliga dygnet runt för konsultation.

När du behöver hjälp med en elinstallation så är det viktigt att det görs på rätt sätt. Det kan kännas knepigt att veta vart man ska vända sig och vad man ska förvänta sig från den elfirma man väljer.

Alla våra elektriker och elfirmor i Stockholm har flera års erfarenhet och är certifierade, så att du kan vara säker på att jobbet utförs på ett ansvarsfullt och säkert vis.

Våra elinstallatörer är utrustade för både större och mindre elarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre installation eller en omfattande reparation så är våra elektriker i Stockholm kvalificerade för jobbet. Alla våra elfirmor är specialiserade inom sitt yrke och erfarna inom området. De är alltid licensierade och försäkrade så att du som kund kan lita på att de som kommer till dig är kompetenta och behöriga för jobbet. 

När du beställer jobb från vår någon av våra elfirmor i Stockholm ser vi alltid till att vi levererar utifrån dina önskemål och att jobbet blir gjort både säkert och effektivt.

Certifierade elektriker

Hos oss på Jour Eliten står kunden i fokus. Våra erfarna elektriker är alla certifierade och auktoriserade hos elsäkerhetsverket.

Elinstallationer – För företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet

Söker du efter en pålitlig och effektiv elfirma för dina elinstallationer för hemmet eller företaget? Då har du kommit rätt!

Vi på Jour Eliten förstår vikten av att en elinstallation är säker och pålitlig och hur viktigt det är att elen fungerar som den ska, hemma, i bostadsrättsföreningens lokaler, garaget liksom på arbetsplatsen. Därför är vårt team av elektriker här för att hjälpa dig med alla dina elinstallationer, oavsett hur stora eller små de än må vara! Vi har elektriker och elfirmor över hela Stockholm som finns här för dig oavsett dina behov. 

Med bred kompetens, lång erfarenhet och med högt fokus på service och kundnöjdhet hjälper vi er att skräddarsy en plan för att uppnå varje kunds önskemål och behov. Allt från nyinstallationer av till exempel solceller till reparationer av det nuvarande elsystemet.

För oss på Jour Eliten är det viktigt att hålla hög standard när det gäller kvalitet och säkerhet. Vi ser därför till att våra elfirmor använder den senaste tekniken och de bästa materialen för att se till att dina installationer är både pålitliga och säkra. 

Oavsett om du behöver hjälp med en ny elinstallation eller underhåll av redan existerande elinstallationer, så hjälper vi er mer än gärna.

Önskas det konsultation eller offert för ett arbete? Tveka inte på att höra av dig!

Vi förstår att alla har unika behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster.

Vi har elektriker för alla typer av arbeten

Vi förstår att alla har unika behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som går att anpassa efter dina önskemål för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service och resultat. 

Våra eltjänster inkluderar exempelvis:

 • Nya installationer av exempelvis eluttag och belysning
 • Dra kablar
 • Felsökning av redan existerande elektriska system
 • Elmätning vid t.ex. överbelastning
 • Byte av elcentral
 • Kortslutning 
 • Jordfelsbrytare som löser ut
 • Montera solceller
 • Kortslutning
 • Laddstolpar 
 • Service och underhåll av elektriska alla typer av elinstallationer
 • El till värmesystemet. 

Hittar du inte ditt behov i listan? Kontakta oss direkt på 08 – 23 55 20 så hjälper vi er med rådgivning och rekommendationer!

Vad är priset för att beställa en elektriker?

Vi förstår självklart att man vill ha en uppfattning av priset innan man gör en beställning, och vi hjälper alltid till med en uppskattning och förklarar prisupplägget innan du bestämmer dig. Det finns flera faktorer som kan påverka priset för en elektriker. Nedan har vi listat några faktorer för att göra det enklare för dig:

Faktorer som kan påverka är bland annat:

 • Typ av arbete: Beroende på vilken typ av jobb som behöver göras och hur komplicerat det är så kan det påverka hur lång tid det tar. Eftersom elektriker jobbar på timmar så är detta en avgörande faktor.
 • Tid: Hos de flesta bolagen så bokar man en elektriker antingen heldag eller halvdag, men vi på Jour Eliten har istället en minimum bokning på 2h, vilket är fördelaktigt vid mindre eljobb och inte behöver en halv eller helgdag.
 • Materialkostnader: Om material behöver köpas in för att utföra arbetet så kan detta påverka den totala kostnaden.

Vi på Jour Eliten erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla våra arbeten och är alltid glada att ge er en uppskattning över telefon vid konsultation.
Om du har några frågor om kostnaderna för ditt arbete så tveka inte att kontakta oss! Vi finns tillgängliga på nummer: 08 – 23 55 20 dygnet runt.

Hitta din lokala elektriker

Här kan du hitta din lokala elektriker i din stad och få hjälp med alla typer av elarbeten.
Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade att utföra både små och stora eljobb.


Elektriker – serviceavtal

Bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag och kedjor har generellt ett större behov av elinstallatörer och servicearbeten. Därför erbjuder vi på Jour Eliten serviceavtal för våra samarbetspartners där man får ta del av alla våra tjänster!

Våra kära kunder i Stockholm som har serviceavtal med oss på Jour Eliten har högsta prioritering vid akuta ärenden, lika väl planerade och offererade arbeten. Dessutom får de ta del av rabatter och andra förmåner såsom en personlig handläggare.

Bäst av allt? Det är helt kostnadsfritt!

Kontakta oss på Jour Eliten om du vill få mer information om våra serviceavtal och tjänster!

Rotavdrag – elektriker 

Vid byte av befintliga elledningar, installation av nydragna ledningar eller fasta installationer hemma hos dig så har du rätt till rotavdrag, vilket motsvarar 30% arbetskostnaden. 

Hos skatteverket kan du läsa mer om vad rotavdrag är och om det gäller dig. Vill du läsa mer om rotavdrag kan du besöka skatteverkets hemsida genom att klicka här.

Är du berättigad rotavdrag för den elektriker du anlitar så är det viktigt att du meddelar oss detta i samtalet med oss då det är din skyldighet som beställare att kontrollera att du är berättigad rotavdrag. 
Om du är osäker eller har frågor om rotavdraget så är du välkommen kontakta oss på vårt journummer: 08 – 23 55 20

Garanti på utförda elinstallationer

När du anställer en elektriker från oss på Joureliten så lämnar vi alltid garanti på utfört arbete. 

Garantin gäller när vi köpt in materialet och utfört hela installationen.  Om du själv köpt in materialet så kan vi ej lämna garanti, även om det är vi som utför installationen.

FAQ – elektriker

Kontakt

Kostnadsförslag –
Elektriker

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Elektriker
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!