Kontakta oss!

Jour rörmokare

Jour rörmokare

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag


Jour rörmokare i Stockholm

Hos Jour Eliten har vi VVS & rör jour 24 timmar om dygnet. Vi hjälper privatpersoner, företag och föreningar i Stockholmsområdet med allt inom akut VVS när du behöver hjälp. Jour rörmokare finns alltid redo att åka ut och lösa ditt problem, oavsett om det är på morgonen, mitt på dagen, kvällen eller under nattetid. Vi täcker hela Storstockholmsområdet och är på plats hos dig inom en timme för att utföra arbetet. Kontakta vår rör & VVS jour dygnet runt när du behöver få hjälp.

Jour rörmokare

Rörmokare jour i Stockholm dygnet runt

Söker du en erfaren och kompetent rörmokare som snabbt kan åtgärda akuta rör & VVS-problem i Stockholmsområdet?
Jour Eliten har akut VVS & rör jour som täcker hela Stockholm, vilket innebär att vi snabbt kan vara på plats och åtgärda felet innan problemet blir större.

Vi kan snabbt vara på plats åtgärda akuta ärenden som till exempel:

● Stopp i avlopp
● Vattenläckor
● Spruckna rör
● Vattenskador
● Trasig värmepump
● Sprucken vattenutkastare
● Trasig värmepanna

Vi är snabbt på plats för att lokalisera och reparera skadan. Vid större vattenläckor ser vi även till att påbörja återställningsarbetet för att minimera skadan och förenkla efterarbetet.
Vi utför alltid ett professionellt, effektivt och fackmannamässigt arbete som ger ett varaktigt resultat.

Auktoriserade & Certifierade jour rörmokare

På Jour Eliten använder vi oss alltid av auktoriserade, certifierade och erfarna rörmokare så att du kan känna dig trygg att arbetet vi gör utförs på ett korrekt sätt.

Hos organisationen Säker Vatten kan VVS-företag auktorisera sig, vilket innebär att de följer regelverket som organisationen satt upp.

Regelverket är uppsatt för att minimera risken för till exempel: vattenskador, brännskador, förgiftning, legionellaspridning och ställer även krav på VVS-installatörer och VVS-produkter.

Garanti på utfört arbete
Har vi utfört installationen och inhandlat materialet så lämnar vi alltid garanti på utfört arbete.

Rörjour i hela Stockholm


Vi är verksamma runt om i hela Stockholm vilket innebär att vi snabbt kan vara på plats oavsett om du befinner dig i stan eller i någon utav Stockholms förorter.

Kontakta oss om du är i behov av en akut jour rörmokare och befinner dig i:
Norrtälje, Södertälje, Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Botkyrka, Salem, Ekerö, Haninge, Huddinge, Tyresö, Nacka, Värmdö, Lidingö, Solna, Sundbyberg, Danderyd, Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Sigtuna, Upplands-Väsby, Sollentuna, Järfälla, Upplands-Bro eller innanför tullarna (Södermalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm).

Andra områden vi täcker

Utöver hela Stockholmsområdet utför vi även jourarbeten inom rör & VVS i Uppsala. Kontakta för mer information.


Jour rörmokare pris – vad kostar det?

Rör & VVS-problem kan uppstå på obekväma tider när man minst anar det. I sådana situationer kan det behövas att en jour rörmokare åker ut och åtgärdar felet innan det förvärras.

I och med arbetet sker utanför vanlig arbetstid kan priset för tjänsten vara högre än vanligt. Andra faktorer som arbetets omfattning har såklart också inverkan på vad kostnaden för tjänsten blir.

Det finns många olika scenarion, därför är det bästa att kontakta oss på 08-23 55 20 för att få mer information. Vår jourtelefon är öppen dygnet runt 365 dagar om året.

30 % i Rotavdrag

Är du ägare av en bostadsrätt, villa eller radhus har du rätt till rotavdrag på 30 % av arbetskostnaden. Tänk på att avdraget gäller kostnaden för det utförda arbetet, inte kostnaden för material och produkter.

Vi hjälper dig som kund att ansöka om rotavdraget efter att betalningen för arbetet skett. Skulle skatteverket avslå din ansökan om rotavdrag blir du betalningsskyldig för resterande belopp.

Önskar du rotavdrag ska du meddela oss i samband med att du bokar jobbet.
Du kan själv kontrollera om du är berättigad rotavdrag på skatteverkets hemsida.

Rörjour 24/7 – vi har alltid rörmokare redo

Vi är tillgängliga i Stockholm dygnet runt alla veckodagar som snabbt kan vara på plats och åtgärda felet.

Oavsett om det är stopp i avloppet i hemmet, på restaurangen eller en större vattenläcka i hyreshuset kan vi på Jour Eliten åtgärda problemet på ett snabbt och effektivt sätt.

“Vår rörjour i Stockholm har öppet dygnet runt 365 dagar om året – när andra företag har stängt finns vi tillgängliga”

Kontakt

Kostnadsförslag – jour rörmokare

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Jour rörmokare
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!