Kontakta oss!

Laddbox

Laddbox för
privatpersoner –
BRF – företag

Passar till alla elbilar och laddhybrider på marknaden. Med en laddbox hemma laddar du din bil säkert och tryggt i närheten av ditt hem och du startar varje dag med en fullt laddad bil

Laddbox

Vad är en laddbox?

En laddbox, även känd som elbilsladdare, är en specialdesignad enhet avsedd för att effektivt ladda din elbil eller laddhybrid i ditt eget hem eller på andra platser där du kan behöva ladda. Den fungerar som en dedikerad laddare för din bil och erbjuder flera fördelar jämfört med att använda ett vanligt eluttag. En laddbox är en investering i din bekvämlighet och säkerhet. Den ger dig möjligheten att ladda din bil snabbt och säkert, och du kan vara säker på att den är utformad med tanke på elbilars specifika krav.

Elbilar och laddhybrider blir allt vanligare på våra vägar, och med den ökande efterfrågan på eldrivna fordon växer också behovet av laddinfrastruktur. En av de viktigaste komponenterna i detta ekosystem är laddboxen.

Var i i mitt hem ska jag installera laddboxen?

När det gäller att installera en laddbox har du fler alternativ. Dne kan placeras vid garaget, på husfasaden eller till och med på en gräsmatta om så önskas. Installationsplatsen beror på din egen preferens och behov. Här på Jour Eliten är vi experter på att installera laddboxar, och vi kan anpassa installationen för att passa dina specifika krav. Vi är flexibla och kommer att arbeta för att säkerställa att din laddbox är på rätt plats för dig.

Hur installeras en laddbox?

Att köpa och installera en laddbox är enkelt. Här är de grundläggande stegen:

Steg 1: Beställ din laddbox.

Välj den laddbox som passar dina behov och se till att välja ”installation” för att dra nytta av det gröna avdraget, som ger dig 50% avdrag på material och installationskostnader. Detta är en statlig kompensation för att göra ett miljövänligt val.

Steg 2: Fyll i formuläret.

När du har beställt din laddboxinstallation skickar vi dig ett enkelt formulär med några frågor som vi behöver ha besvarade för att kunna ge dig en offert.

Steg 3: Kontakt med elektrikern.

En av våra erfarna tekniker kommer att kontakta dig för att boka en tid för installationen. Du kommer också ha möjlighet att ställa tekniska frågor och få klarhet i allt du behöver veta om din nya laddbox.

Steg 4: Installationen.

På den bokade dagen kommer vår kunniga elektriker att anlända för att installera din laddbox. Om du har några frågor före eller efter installationen är vårt supportteam alltid redo att hjälpa dig.

Vad kostar en laddbox?

Priset på en laddbox varierar beroende på flera faktorer, inklusive eventuella extrafunktioner som lastbalansering och 4G-anslutning, laddningskapacitet och storlek på laddaren. Här på Jour Eliten erbjuder vi högkvalitativa laddboxpaket som inkluderar installation till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att du får den bästa lösningen som passar dina behov och budget.

Vilka är fördelarna?

Att köpa en laddbox är ett klokt beslut av flera skäl. För det första, den snabba och säkra laddningen är oumbärlig för ägare av elbilar och laddhybrider. Den minskar risken för överhettning och bränder, vilket är viktigt för din säkerhet och din omgivning. Modernt utformade laddboxar har också avancerade funktioner som möjliggör tidsstyrning av laddningen enligt dina behov, samt övervakning av elpriserna så att du kan ladda din bil när elen är mest kostnadseffektiv.

Så, om du överväger att köpa en laddbox för din elbil eller laddhybrid, tveka inte längre. Det är en investering som gynnar både dig och vår miljö på lång sikt. Ta det första steget mot en smidigare och säkrare laddningsupplevelse genom att köpa och installera din laddbox redan idag. Hos Jour Eliten hjälper vi dig gärna att komma igång.

Kontakt

Kostnadsförslag –
Laddbox

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Laddbox
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!
Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag