Kontakta oss!

Spolbil Sundsvall

Spolbil Sundsvall & Hudiksvall

Spolbilar tillgängliga 24/7
Spoltekniker med lång erfarenhet
Professionell & snabb service i
Både privatpersoner och företag


Avloppsstopp i Sundsvall?

Avloppsstopp Sundsvall? Ring oss på Joureliten så kommer våra tekniker ut till dig, vi både avhjälper och förebygger olika typer av stopp. Våra spolbilar är tillgänglig dygnet runt och redo att hjälpa dig.

Spolbil Sundsvall


Stopp, hur vet jag?

Stopp i avloppet, vad gör jag?

Stopp i avloppet kan orsakas av olika anledningar och alla har gemensamt att ett obehandlat stopp ofta försämras. När ett stopp uppstått är risken stor att ytterligare massa fastnar i området och ju längre tid som går utan åtgärd desto allvarligare riskerar stoppet att bli. Det är därför viktigt att få lös stoppet så snart som möjligt efter att det upptäckts. 

Det finns ett antal husmorsknep du kan prova, men när det inte räcker till är spolbilen det effektivaste hjälpmedlet för att få lös stoppet. 

Behöver du hjälp av en spolbil Sundsvall? Ring 08 – 23 55 20

Kan jag vänta ut stoppet?

En del mindre stopp kan släppa av sig själv, men om ett stopp inte åtgärdas och därmed förvärras blir det inte bara mer problematiskt att få lös stoppet utan du kan även råka ut för ytterligare konsekvenser. Stopp i avlopp kan bl.a. leda till:

  • Att avloppsvatten trycks upp och du får avföring i ditt badrum.
    (risk för behov av sanering)
  • För högt tryck i ledningen som gör att röret spricker och innehållet läcker ut. risk för fuktskada)

Hur går spolning till?

Spolning innebär att en spolbil rensar dina rör med hjälp av varmt vatten och högt tryck. Att använda spolbil är det mest effektiva sättet att bli av med stopp i avloppet och löser problemet 90 % av fallen.  

Efter att du bokat en spolbil hos oss kommer våra tekniker komma ut på plats där de först inspekterar dina rör för att lokalisera skadan. Därefter utförs den åtgärd som krävs för att rätta till problemet.

Stamspolning Sundsvall

Vid en stamspolning rensas själva stammarna i en fastighet. Detta är något som inte bara kan göras när det väl blivit stopp utan det kan även med fördel utföras i förebyggande syfte.

Det rekommenderas att stamspolning utförs var tredje år. 

Vare sig du behöver en akut spolning eller i underhållande syfte kan vi hjälpa dig. Hör av dig idag så hjälper vi dig med tid och pris för att ta hand om dina rör.

Varför spolning?

Så varför välja spolning? Några bra anledningar att välja spolning är: 

  • Skonsamt för miljön – Inga onödiga kemikalier!
  • Snabb och effektiv åtgärd mot stopp i avlopp.
  • Snäll mot dina rör – Förlänger livslängden.

Kort och gott – hållbart för miljön och även hållbart för dig och din plånbok!

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil Sundsvall

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil Sundsvall
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!