Kontakta oss!

Spolbil

Spolbil

ATT HÖGTRYCKSSPOLA MED HJÄLP AV EN SPOLBIL INNEBÄR ATT MAN LÖSER STOPPET I AVLOPPET MED HJÄLP AV HÖGT VATTENTRYCK.

Vilker gör att man får loss det som försämrar eller stoppar framkomsten i avloppssystemet. Förutom att spolbil är det mest effektiva alternativet när det gäller stopp i avloppet så är det även ett miljövänligt aletrnativ. När man högtrycksspolar används hett vaten och inte några miljöfarliga ämnen.

AVLOPPSRENSNING
Stopp i avloppet är inget ovanligt och kan hända i tex köket eller badrummet. Ibland är stoppen mindre allvarliga, då kan det räcka med att en rörmokare kommer ut och rensar avloppet. Men ofta behövs det en spolbil som högtrycksspolar avloppet. Är det stopp eller rinner dåligt i flera avlopp på samma gång, tex i toalett, handfat och golvbrunn samtidigt kan man vara säker på att spolbil är den rätta lösningen.

Orsakerna till stopp i avloppet kan vara många, mycket matrester kan ha spolats ner, blomjord/växter som spolas ner eller att det helt enkelt var väldigt länge sen man gjorde en högtrycksspolning. Ibland kan det till och med vara gammalt byggspackel som stelnat i röret och gör så att det blir stopp. Har man haft stopp på samma ställe flera gånger så bör man ta dit en spolbil, eftersom det även kan förhindra framtida stopp. Vill man vara på säkra sidan så kan man även beställa en spolbil vid första stoppet, för att se till att det inte blir stopp igen inom en snar framtid.

Om stoppet är djupt ner kan man behöva filma avloppet för att se vart stoppet sitter och vad det är som har orsakat stoppet. Då sänker man ner en liten filmkamera i avloppsröret och filmar. Kameran visar hur långt ner den är när den filmar och på så sätt kan man se hur djupt ner stoppet är.

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!
Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag