Kontakta oss!

Jour spolbil

Jour spolbil

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag


Jour spolbil i Stockholm

Våra jour spolbilar finns tillgängliga dygnet runt, alla veckodagar, året om för att snabbt komma ut, lokalisera och åtgärda akuta avloppsstopp. Kontakta Jour Eliten när du är i behov av en spolbil och befinner dig i Stockholms län. Vår spolbil är på plats inom en timme och åtgärdar stoppet oavsett omfattning, veckodag och tid på dygnet. Vi hjälper företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsområdet att spola rent och frigöra avloppsstopp med hjälp utav högtrycksspolning som dessutom är skonsamt mot miljön.

jour spolbil

Fördelar med att använda en spolbil

Att använda sig av en spolbil med högtrycksspolning är uteslutande den bästa och mest effektiva metod för att få bukt på stopp i avlopp – länk.
Det höga vattentrycket och det heta vattnet gör att även det svåraste propparna med fett och smuts blir upplösta.
Andra fördelar med att använda sig av en spolbil är:

  • Ett miljövänligt alternativ – en spolbil använder inga kemikalier för att lösa proppar i avloppet utan endast varmt vatten med högt tryck.
  • Förebygger framtida stopp – genom att kontinuerligt spola rören förebygger du framtida stopp och tar bort fett, smuts och beläggningar innan det proppar igen.
  • Ökar livslängden på rören – spolas rören rent med jämna mellanrum håller rören sig fräscha och livslängden blir också längre.

På många av de uppdrag vi åker ut på har det redan blivit avloppsstopp. Ett tips är att spola rent rören i underhållningssyfte.
På så sätt minskar risken för stopp plus att rören får en längre livslängd.
Är avlopps stoppet återkommande i samma handfat, golvbrunn eller toalett är den bästa lösningen att ta dit en spolbil som verkligen spolar ur rören för att inte problemet ska uppstå igen.
Kontakta oss på Jour Eliten för akuta uppdrag men även för underhållande & förebyggande högtrycksspolning av dina avloppsrör.

Spolbil i Stockholm – jour 365 dagar om året

Är du akut behov av en jour spolbil har vi på Jour Eliten spoltekniker som är redo att åka ut och åtgärda felet direkt. Vi är på plats inom en timme om uppdraget ska utföras i Stockholmsområdet.

Oavsett vad som orsakat stoppet kommer vår spoltekniker kunna hjälpa dig och lösa problemet så att avloppet fungerar som det ska.
Alla rörmokare och spoltekniker vi skickar är erfarna, auktoriserade och certifierade för att utföra alla typer av arbeten som till exempel: högtrycksspolning, slamsugning och stamspolning.

Vi utför stamspolning & slamsugning i hela Stockholms län:
Norrtälje, Södertälje, Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Botkyrka, Salem, Ekerö, Haninge, Huddinge, Tyresö, Nacka, Värmdö, Lidingö, Solna, Sundbyberg, Danderyd, Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Sigtuna, Upplands-Väsby, Sollentuna, Järfälla, Upplands-Bro eller innanför tullarna (Södermalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm).


Rotavdrag på utfört arbete

Är du privatperson och ägare av villa eller radhus kan du ha rätt till rotavdrag på 30 % av kostnaden för utförda arbetet.
Vi på Jour Eliten hjälper dig att ansöka om rotavdraget hos skatteverket och sköter hela ansökningsprocessen. Rotavdraget gör vi direkt på fakturan.
Vill du läsa mer om rotavdrag kan du besöka skatteverkets hemsida. I länken kan du även kontrollera om du är berättigad rotavdrag.
Du som beställare är ansvarig att du medges ROT. Kontakta oss om du har frågor och funderingar gällande rotavdraget.

Garanti på utfört arbete

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Vanliga orsaker till avloppsstopp

Det finns många orsaker till varför det uppstår avloppsstopp. Det kan vara stora mängder med matrester som över tid bildar fettproppar och beläggningar i röret som gör att det tillslut blir stopp.
I vissa fall kan det vara så att det har spolats ner saker som inte hör hemma i ett avlopp som till exempel: blomjord, växter, väggspackel eller tyg som gör att vattnet inte kan rinna undan som det ska.
En vanlig orsak är att det var väldigt länge sedan en högtrycksspolning utfördes.
Oavsett orsak till varför det är stopp är en spolbil det absolut bästa alternativet för att få avloppet att fungera som det ska igen.

På Jour Eliten har vi spolbilar som är redo att åka ut 24 timmar om dygnet för att lösa akuta avloppsstopp.

Spolbil pris – vad kostar det?

Det finns många olika scenarion som kräver olika insatser. Därav är det svårt att säga ett exakt pris utan att veta hur just din situation ser ut.
Det bästa är om du antingen fyller i kontaktformuläret på sidan eller ringer direkt till oss och beskriver din situation lite närmare så ger vi ett kostnadsförslag.

FAQ – Jour spolbil

Kontakt

Kostnadsförslag – Jour spolbil

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!