Kontakta oss!

Spolbil Nynäshamn

Spolbil Nynäshamn

Tillgängliga 24h om dygnet
Både för privatpersoner och företag
Erfarna spoltekniker
Professionell & smidig service

Spolbil i Nynäshamn 24h om dygnet

Är du i behov av en spolbil i Nynäshamn? På Jour Eliten har vi spolbilar som snabbt kan komma ut till dig och åtgärda problemet oavsett omfattning. Kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Spolbil Nynäshamn

Problem med avloppet i Nynäshamn? Vi skickar en spolbil direkt!

Det finns många anledningar till att det kan bli stopp i avloppet. I många fall kan det bero på att smuts, fett och avlagringar samlas och tillslut blir det stopp.

Sitter stoppet längre in i rören kan det bero på att fett och smuts stelnat och bildat ett stopp.

En annan vanlig orsak till att det blir stopp är att det spolats ner saker som inte hör hemma i avloppet.

Då kan en spolbil behövas

En spolbil kan användas för att avlägsna ett stopp i avloppet, både i badrummet, köket och tvättstugan. Kommer det en dålig lukt från avloppet kan även en spolbil vara ett alternativ för att verkligen spola rent avloppet helt och hållet och få bort lukten.

Så när kan en spolbil i Nynäshamn vara nödvändig? Här har vi samlat några exempel:

  • Stopp i toaletten
  • Stopp längre ner i avloppet
  • Om det bubblar i avloppet
  • Om det kommer dålig lukt från avloppet
  • Om vattnet rinner undan långsamt
  • Renspolning för att förhindra framtida stopp

Vid återkommande stopp från samma avlopp är en spolbil att rekommendera för att bli kvitt problemet en gång för alla.

Spolbil för att förebygga avloppsstopp

För att förebygga framtida problem med avloppen rekommenderar vi att spola rent rören regelbundet. Genom att kontinuerligt underhålla avloppsrören med renspolning förhindrar du att smuts,fett och skräp samlas i rören och orsakar stopp.

Är du osäker på om du behöver en spolbil i Nynäshamn? Ring oss på 08 23 55 20 för en konsultation över telefon. Vi hjälper dig med att göra en bedömning av situationen och ger dig tips & råd på åtgärder.

Spolbil i Nynäshamn – ett miljövänligt alternativ

En spolbil är utrustad med högtrycksspolning och en varmvattenpanna. Det möjliggör att vi kan spola avloppen med högt tryck samt varmvatten för att avlägsna svåra beläggningar och smuts från rören. Metoden är mycket effektiv och löser 90 % av problemen när det kommer till stopp i alvopp.

I och med att vi endast spolar med varmt vatten och högt tryck är spolningstekniken mycket miljövänlig då inga kemikalier används.

Dessutom är det skonsamt mot avloppsrören och förlänger deras livslängd.

Om inte en spolbil räcker till

Skulle stoppet i avloppet kvarstå efter att en spoltekniker spolat rent rören kan en kamerainspektion av rören behövas. Genom att gå ner med en kamera i rören är det enklare att identifiera och upptäcka skador, beläggningar eller andra föremål som kan vara orsaken till stoppet. 

Tillgängliga i Nynäshamn 24h om dygnet

Vi erbjuder våra tjänster för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Är situationen akut har vi jour spolbilar tillgängliga dygnet runt på årets alla dagar i Nynäshamn. Vi utför såklart även planerade arbeten efter dina önskemål om dag, tid och plats.

Jour Eliten endast ut erfarna och certifierade spoltekniker och rörmokare till Nynäshamn för att utföra arbetet. På så sätt kan du vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt och fackmannamässigt vis varje gång.

Serviceavtal med spolbil & slamsug i Nynäshamn

Jour Eliten erbjuder serviceavtal för företag, kedjor och bostadsrättsföreningar där ett större behov av spol- och slambilar finns i Norrtälje. Serviceavtalet är utformat på ett sätt för att kunna specifika behov och önskemål.

Med serviceavtalet får du fördelar som till exempel:

  • Prioriterad behandling vid akuta situationer
  • Förmånliga rabatter på de tjänster vi erbjuder
  • En personlig handläggare för att tillgodose era behov

Kontakta oss på Jour Eliten för att få mer information om våra serviceavtal i Nynäshamn.  


Garanti på utfört arbete

Vi på Jour Eliten i Nynäshamn strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet.

För att vår garanti ska gälla måste vi ha köpt materialet, även om vi utfört själva installationen. För mer detaljerade garantivillkor är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Rotavdrag?

Om du äger en villa eller bostadsrätt i Nynäshamn kan du harätt till rotavdrag, vilket kan innebära en besparing på 30% av arbetskostnaden för de tjänster vi tillhandahåller.

Om du har rätt till rotavdrag är det viktigt att meddela oss detta under vårt samtal när du beställer jobbet.

!Observera att rotavdraget inte gäller för beställning av spolbil för högtrycksspolning eller avloppsrensning i lägenheter, endast i hus!

Om du känner dig osäker eller har frågor om rotavdraget, är du välkommen att kontakta oss på 08 – 23 55 20.

Erfarna & professionella spoltekniker

Vi samarbetar enbart med auktoriserade, certifierade och erfarna hantverkare i Nynäshamn. Det innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg och ha förtroende för de arbete som utförs.

Vi värdesätter kundens förtroende allra högst, och du kan alltid vara säker på att det arbete vi utför är professionellt, fackmannamässigt genomfört och uppfyller branschens standarder.

FAQ – Spolbil i Nynäshamn

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil i Nynäshamn

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil Nynäshamn
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!