Kontakta oss!

Spolbil Norrtälje

Spolbil Norrtälje dygnet runt

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag

Spolbil i Norrtälje

Avloppsproblem i Norrtälje? Stopp i avloppet kan verkligen ställa till det och orsaka betydande skador. Ibland kan du själv försöka lösa problemet genom att rensa avloppet eller be en rörmokare om hjälp med att rensa vattenlås och rör. Men i vissa situationer krävs mer kraftfulla åtgärder för att effektivt lösa upp stoppet. Därför rekommenderar vi på Joureliten att du tar kontakt med oss för att få hjälp och vi assisterar dig med våra spolbilar i Norrtälje.

Kontakta Joureliten så hjälper vi dig direkt!

Spolbil Norrtälje

Vanliga avloppsproblem i Norrtälje?

Den vanligaste orsaken till avloppsproblem är att stoppet sitter i vattenlåset, oftast i en krök där smuts och avlagringar kan ansamlas. Utöver detta finns det många andra faktorer som kan leda till problem med avloppssystemet. I köket är det vanligt att matfett och matrester fastnar, skapar avlagringar i avloppsrören, speciellt i de lägre delarna där fettet har en tendens att stelna. Toalettstopp kan uppstå när olämpliga pappersprodukter eller våtservetter spolas ner och fastnar någonstans i röret. I duschen är det vanligt att hår och smuts ackumuleras och orsakar blockeringar.

När kan en spolbil i Norrtälje vara nödvändig? Här är några exempel på situationer:

 • Stopp i toaletten
 • Stopp i diskhon
 • Stopp i diskmaskinen
 • Stopp i tvättmaskinen
 • Rengöring av vattenlåset
 • Högtrycksspolning för underhåll av avloppssystem
 • Rörinspektion med filmkamera
 • Dålig lukt från avlopp
 • Det bubblar i avloppet
 • Långsam avrinning
 • Vattnet stiger

För att förhindra framtida problem med avloppen är det rekommenderat att regelbundet spola rören. Detta förebyggande underhåll kan förhindra att smuts och skräp samlas i rören och orsakar stopp i framtiden.

Om du upplever återkommande avloppsproblem i samma avlopp eller om vattentrycket påverkar flera rör, kan det vara nödvändigt med en spolbil. Ibland krävs en mer ingående utredning, och då kan en rörinspektion med kamera vara ett effektivt verktyg för att identifiera eventuella avvikelser som inte syns vid en vanlig inspektion.

Är du osäker på om du behöver en spolbil i Norrtälje? Ring oss på 08 – 23 55 20 för en telefonkonsultation. Vi hjälper dig att bedöma situationen och guidar dig genom processen.

Vad är en spolbil och hur går en spolning till?

En spolbil är ett specialfordon utrustat med högtrycksspolning och en varmvattenpanna, vilket möjliggör spolning av avloppsrör med varmt vatten och högt tryck för att effektivt avlägsna smuts och beläggningar. Denna metod anses vara mycket effektiv och löser problemen i upp till 90% av fallen.

Vi använder endast varmvatten i vår spolningsteknik, vilket gör den miljövänlig eftersom inga skadliga kemikalier används. Dessutom är det skonsamt för rören och förlänger deras livslängd. Utöver dess miljövänlighet är det även en ekonomiskt hållbar lösning.

I situationer där avloppsproblemen kvarstår trots spolning kan en rörinspektion med kamera vara nödvändig. Rörinspektionen används för att identifiera skador, okända föremål, beläggningar och andra avvikelser som kan vara roten till problemet. Genom att filma rören får du en klarare bild, och våra tekniker kan direkt på plats förklara eventuella avvikelser. Efter en rörinspektion erhåller du en detaljerad rapport som beskriver observerade problem och en plan för åtgärder.

Slamsug i Norrtälje – ett alternativ till spolbil

I vissa situationer kan en spolbil vara olämplig eller ineffektiv. I sådana fall erbjuder vi slamsugning, en metod som används när problem uppstår i brunnar, tankar, fettavskiljare och liknande. Slamavlägsningen innebär att fetter och slam suges upp med specialutrustning istället för att spolas bort.

Är du osäker på om det är en slamsugning som behövs? Kontakta oss, och vi hjälper dig att avgöra var problemet ligger.

Våra tjänster och tillgänglighet i Norrtälje

Vi tillhandahåller våra tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive bostadsrättsföreningar, lokaler och kontor. Våra jour spolbilar är tillgängliga 24/7 och utför utryckningar 365 dagar om året i Norrtälje. Oavsett tid på dygnet är våra erfarna och certifierade spoltekniker redo att hjälpa dig inom en timme. Tveka inte att kontakta oss oavsett om det är vardag, helg, röd dag eller storhelg, dagtid eller nattetid. Vid akuta ärenden är vi snabbt på plats med en spolbil. Vi utför även planerade arbeten enligt dina önskemål om specifik dag eller tid.

Jour Eliten skickar endast erfarna, auktoriserade och certifierade rörmokare och spoltekniker för att utföra arbetet i Norrtälje. Du kan vara säker på att du får professionell service av hög kvalitet varje gång.

Vi på Jour Eliten har spolbilar redo dygnet runt i hela Storstockholm – innanför tullarna så väl som i förorterna, ex. Täby, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Åkersberga, Haninge, Nynäshamn, Norrtälje m.m.

Serviceavtal med spolbil i Norrtälje

För bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag och kedjor som har ett större behov av spol- och slambilar, har Jour Eliten skapat förmånliga serviceavtal med spolbil som riktar sig till våra samarbetspartners i Norrtälje. Dessa serviceavtal är utformade för att bättre möta era specifika behov och önskemål.

Fördelarna med våra serviceavtal inkluderar:

Prioriterad behandling vid akuta ärenden: Med ett serviceavtal är ni våra högst prioriterade kunder vid akuta ärenden. Vi garanterar snabb service och gör vårt bästa för att lösa situationen så smidigt som möjligt.

Förmånliga rabatter: Genom att ansluta er till våra serviceavtal kan ni dra nytta av förmånliga rabatter på våra tjänster, vilket innebär att ni kan spara pengar när ni anlitar oss för era projekt och underhållsbehov.

En dedikerad handläggare: Med ett serviceavtal erbjuder vi er en personlig handläggare som är ansvarig för att hantera era ärenden och projekt. Denna handläggare är väl insatt i era specifika behov och ser till att ni får skräddarsydd service.

Det bästa av allt är att anslutningen till våra serviceavtal är helt kostnadsfri!

Kontakta oss på Jour Eliten för mer information om våra serviceavtal och tjänster i Norrtälje.


Garanti

Vi på Jour Eliten i Norrtälje strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och inkluderar detta i vårt garantilöfte. Vår garanti täcker inköp av material och genomförande av hela installationen från början till slut.

För att vår garanti ska gälla måste vi ha köpt materialet, även om vi utfört själva installationen. För detaljerade garantivillkor är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Rotavdrag

Om du äger en villa eller bostadsrätt i Norrtälje har du i de flesta fall rätt till rotavdrag, vilket kan innebära en besparing på 30% av arbetskostnaden för de tjänster vi tillhandahåller. Besök Skatteverkets hemsida för mer information om rotavdrag och dess tillämpning.

Om du har rätt till rotavdrag är det viktigt att meddela oss detta under vårt samtal, då det är din skyldighet som beställare att säkerställa din rätt till rotavdrag. Observera att rotavdraget inte gäller för beställning av spolbil för högtrycksspolning eller avloppsrensning i lägenheter, endast i hus. 

Om du känner dig osäker eller har frågor om rotavdraget, är du välkommen att kontakta oss på vårt journummer: 08 – 23 55 20.

Våra hantverkare i Norrtälje

Vi samarbetar enbart med auktoriserade, certifierade och erfarna hantverkare i Norrtälje. Detta säkerställer att du som kund alltid kan känna dig trygg och ha förtroende för att arbetet utförs på ett professionellt och korrekt sätt.

Vi värdesätter kundens förtroende högt, och du kan alltid vara säker på att det arbete vi utför är fackmannamässigt genomfört. Det innebär att jobbet är av hög kvalitet, säkert och uppfyller branschens standarder.

FAQ – Spolbil i Norrtälje

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil i Norrtälje

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil Norrtälje
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!