Kontakta oss!

Elinstallationer

Elinstallationer

MED VÅR BREDA KOMPETENS INOM EL KAN VI ÅTA OSS UPPDRAG INOM ALLT FRÅN ELINSTALLATIONER I VILLOR OCH FRITIDSHUS TILL STÖRRE ENTREPRENADER.

Våra kunniga elektriker hjälper både företag som privatpersoner med allt från mindre elservice till mer omfattande entreprenadproject.

Elinstallationer

ALLA TYPER AV ELINSTALLATIONER
Vi utför både stora och små projekt. Vi åtar oss allt från att byta ut eluttag eller installera vitvaror, till att installera smarta hem- lösningar i en hel byggnad i hela Stockholm. Våra erfarna elektriker besöker dig med våra välutrustade servicebilar och gör en felsökning och genomgång på plats.

GEDIGEN ERFARENHET INOM NYBYGGNATION, OMBYGGNATION OCH NYINSTALLATION AV EL
Ska du renovera eller bygga om? Vi är åtar oss uppdrag inom nybyggnation, ombyggnation och nyinstallation i hela Storstockholm med omnejd. Storleken på ditt projekt har ingen betydelse för Jour Eliten. Vi hjälper dig att ta fram förslag på en modern, effektiv och energisparande lösning. Med oss får du en klar och tydlig bild över kostnaderna och omfattningen av renoveringsarbetet.

KVALITET OCH SÄKERHET
Vi är lyhörda för dina synpunkter och strävar efter att inte bara uppfylla, utan även överträffa dina förväntningar. Samtliga arbeten utförs därför av yrkeskunniga elektriker som är godkända av Elsäkerhetsverket med lång erfarenhet som besitter adekvat, uppdaterad och verifierad kunskap inom relevanta områden.

Vi värnar om miljön och strävar även efter att utforma energieffektiva lösningar, liksom att välja material och produkter som är miljövänliga och underlättar återvinning.

Kontakt

Kostnadsförslag –
Elinstallationer

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Elinstallationer
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!
Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag