Kontakta oss!

Jour stopp i avlopp

Jour stopp i avlopp

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag


Akut stopp i avlopp? Vi är på plats inom 1h timme och åtgärdar felet!

Jour Eliten finns tillgängliga dygnet runt, året om och vi kan vara på plats inom en timme till adresser i hela Stockholmsområdet för att snabbt åtgärda akuta stopp i avlopp. Stopp i avlopp kan uppstå när det är som minst passande som under helgen eller sent på kvällen när många företag har stängt eller bara har en rörmokare tillgänglig.

Jour Eliten utför jourarbeten 365 dagar om året och kan vara på plats 24h om dygnet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss vid akuta problem så skickar vi ut en rörmokare som åtgärdar stoppet direkt. Vi hjälper privatpersoner, företag och föreningar att åtgärda avloppsstopp.

jour stopp i avlopp

Avloppsstopp jour i hela Stockholm – utryckning 24h om dygnet

Stopp i avloppet på toaletten, i köket eller diskmaskinen kommer ofta när det är som minst lämpligt. Du har bjudit över hela släkten och under kvällen blir det stopp i toaletten och det måste åtgärdas.
Likaså om du driver restaurang och mitt under serveringen blir det totalstopp i avloppet. Då kan vi snabbt vara på plats och åtgärda stoppet.

På Jour Eliten har vi erfarna och certifierade rörmokare som direkt kan åka ut och åtgärda felet 24 timmar om dygnet oavsett vilken dag det är.
Vi felsöker och åtgärdar alla typer av avloppsstopp som i till exempel:
● Toalett
● Diskmaskin
● Golvbrunn
● Diskho
● Tvättmaskin

Bor du i villa eller radhus och det stiger upp vatten från golvbrunnen beror det oftast på att det är stopp i det utgående avloppet från fastigheten. Vid den typen av stopp är den bästa lösningen att boka en spolbil direkt som kommer ut och högtrycksspolar avloppet. Kontakta oss direkt så är vi på plats hos dig inom en timme och åtgärdar felet.

Vanliga orsaker till stopp i avlopp

Varför det blir stopp i avloppet finns det många orsaker till. Är det stopp i köksavloppet är det i det flesta fall p.g.a. fett och matrester som fastnat. Längre ner i rören är det också kallare vilket kan göra att matfettet stelnar och på så sätt orsakar stopp.

Är det stopp i toaletten kan det bero på att det spolats ner fel typ av papper eller andra saker som inte hör hemma i toaletten.
I duschen är en vanlig orsak ansamlingar av hår där smuts också fastnar och till slut proppar avloppet igen.

Har inte avloppet fått underhållsspolning på ett tag är det också en vanlig orsak till att det blir stopp i avloppet. En underhållsspolning bör göras var femte år för att hålla rören fräscha. Den bästa lösningen oavsett om det är stopp i badrummet eller köket är att ta dit en spolbil för att verkligen spola ur rören och få bort allt smuts och fett som orsakar stoppet.
Kontakta oss på Jour Eliten så skickar vi ut en rörmokare som är på plats inom en timme om du befinner dig i Stockholmsområdet.

Återkommande avloppsstopp?

Är det återkommande stopp i samma avlopp trots att en spolbil varit där och högstrycksspolat rören är det bästa alternativet att boka en kamerainspektion.

Vi går då ner med en kamera i röret för att kunna lokalisera felet som kan vara djupt in i rören. Det behöver inte vara fel på ditt avlopp utan ibland kan stoppet ligga i själva avloppsstammen.
Oavsett omfattningen på stoppet kan vi på Jour Eliten åtgärda problemet på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi finns tillgängliga 24 timmar och dygnet när du har fått akut stopp i avloppet.

Avloppsrensning jour Stockholm – på plats inom en timme

Svämmar det över från golvbrunnen eller är det helt stopp i toaletten?
På Jour Eliten har vi jourhavande rörmokare i hela Stockholmsområdet vilket innebär att vi kan vara på plats inom en timme och åtgärda stoppet.

Vi utför akuta jobb i hela Storstockholm och täcker alla områden som:

Norrtälje, Södertälje, Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Botkyrka, Salem, Ekerö, Haninge, Huddinge, Tyresö, Nacka, Värmdö, Lidingö, Solna, Sundbyberg, Danderyd, Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Sigtuna, Upplands-Väsby, Sollentuna, Järfälla, Upplands-Bro eller innanför tullarna (Södermalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm).

Akut avloppsrensning pris – vad kostar det?

När det kommer till Jourarbeten är prisbilden generellt högre i jämförelse med om jobbet utförs på ordinarie arbetstid.
Vi kan däremot komma ut och åtgärda akuta stopp i avloppet inom en timme för att inte förvärra skadan.

Kontakta vår jourtelefon på 08-23 55 20 för akuta ärenden. Vi har öppet 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

Rotavdrag

Är du ägare av en villa, radhus eller bostadsrätt kan du ha rätt till rotavdrag på 30 % av kostnaden för det arbete vi utför.
På skatteverkets hemsida kan du snabbt kolla upp om du är berättigad rotavdrag. Klicka på länken för att direkt komma till skatteverkets hemsida.

Önskar du rotavdrag på en tjänst kan du meddela oss i samband med att du beställer jobbet.
Kom ihåg att du som beställare är skyldig att kontrollera om du berättigad rotavdrag.

Tveka inte om du har frågor eller funderingar angående rotavdraget. Hör av dig till oss så reder vi ut alla frågetecken.

Garanti på utfört arbete

Utför vi hela installationen/arbetet lämnar vi självklart också garanti på det jobb vi utfört.

FAQ – Jour stopp i avlopp

Kontakt

Kostnadsförslag –
Jour stopp i avlopp

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

jour stopp i avlopp
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!