Kontakta oss!

Serviceavtal

Kostnadsfritt avtal för BRF och fastighetsägare

Det är viktigt att underhålla alla slags fastigheter regelbundet. Men det kan vara svårt för en bostadsrättsförening eller en fastighetsskötare att få snabb och effektiv hjälp utan ett serviceavtal. Rörmokare kan behövas vid en vattenläcka, stambyte, rörinspektion eller ett mindre jobb som byte av blandare. Blir det plötsligt strömavbrott i en lägenhet kan man snabbt behöva ha dit en elektriker eller så behövs en el central bytas ut.

Det kan vara väldigt kostsamt och påfrestande att ringa nya hantverkare till varje jobb. Men med hjälp av ett kostnadsfritt serviceavtal kan föreningen eller företaget känna trygghet. Genom ett serviceavtal kan vi erbjuda förmånliga priser samt rörmokare och elektriker tillgängliga dygnet runt där inga extra kostnader tillkommer.

Det finns flera fördelar med att skriva ett serviceavtal. Som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen och ger er även rabatterade priser. Eftersom hantverkarna kommer arbeta mycket i er fastighet lär de känna fastigheten och kan därmed lösa problem snabbare och även förutse problem innan de händer.

I dagsläget hjälper vi många BRF med deras serviceavtal. Välkomna att höra av er till oss!

Kontakt

Fråga oss om avtal för BRF och fastighetsägare

Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter så återkommer vi inom kort. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar.

Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!