Kontakta oss!

Jour elektriker

Jour elektriker i hela
Stockholmsområdet

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag


Jour elektriker

Är du i akut behov att få tag i en eljour snabbt? Då har ni kommit rätt! Vi på Jour Eliten har öppet 24h om dygnet 365 dagar om året och är snabbt på plats för att åtgärda felet. Våra jour elektriker står redo oavsett tid på dygnet och var du än befinner dig i Stockholmsområdet.

Vi gör både små och stora jobb för privatpersoner, företag och föreningar. Kontakta vår eljour i Stockholm på 08-23 55 20 så skickar vi en jour elektriker som snabbt är på plats och åtgärdar felet. Vårt mål är att alltid ha en elektriker på plats inom en timme till adresser i Stockholmsområdet.

Jour elektriker

Eljour – öppet 24h om dygnet – 365 dagar om året

Elavbrott och elfel kan uppstå när man minst anar det. Det är inte ovanligt att det sker mitt i natten eller under helgtid när de flesta företag har stängt.
Jour Eliten har elektriker jour dygnet runt, alla dagar på året. Vi skickar ut erfarna och certifierade elektriker som kan vara på plats hos dig inom en timme om du befinner dig i Stockholms län. Vi felsöker och åtgärdar alla typer av elfel som till exempel:

Jordfelsbrytare
Strömlös lägenhet/villa
Ingen ström till spis eller tvättmaskin
Strömlösa kontaktuttag
Varmgång i elcentral
Trasiga armaturer
Kortslutningar
Strömlöst i större fastigheter

Inget jobb är för litet eller stort för våra jour elektriker. Vi hjälper privatpersoner, företag och föreningar att på ett snabbt och effektivt sätt åtgärda felet så att din vardag/verksamhet kan återgå till det normala.
Kontakta oss om du är i behov av akut elektriker.

Eljour i Stockholm – Certifierade & Auktoriserade elektriker

Alla elektriker vi skickar ut för jourarbeten har lång erfarenhet och är självklart certifierade & auktoriserade genom elsäkerhetsverket.
Det innebär att de elektriker vi skickar ut har rätt kompetens, är uppdaterade inom lagkrav & regler och är berättigade att utföra alla typer av installationer & elarbeten.

Så när du anlitar jour elektriker genom oss på Jour Eliten kan du alltid känna dig trygg med att arbetet/installationen utförs på ett professionellt, korrekt och fackmannamässigt vis.

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete om…

Vi utför installationen och har själva köpt in materialet lämnar vi alltid garanti på arbetet.
Om du själv har inhandlat materialet kan vi inte lämna garanti på arbetet vi utför, även om vi utför själva installationen.

Jour elektriker i hela Stockholmsområdet

Är du i akut behov av en eljour kan vi vara på plats och åtgärda felet inom en timme.
Vi har jour elektriker i hela Stockholmsområdet vilket innebär att vi snabbt kan komma ut oavsett var du befinner dig:

Norrtälje, Södertälje, Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Botkyrka, Salem, Ekerö, Haninge, Huddinge, Tyresö, Nacka, Värmdö, Lidingö, Solna, Sundbyberg, Danderyd, Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Sigtuna, Upplands-Väsby, Sollentuna, Järfälla, Upplands-Bro eller innanför tullarna (Södermalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm).

Befinner du dig utanför Stockholm? Vi har även eljour i Uppsalaområdet. Kontakta vår kundtjänst på 08-23 55 20 för att få mer information om jour elektriker i Uppsala.


Rotavdrag på 30 % – är du berättigad?

Äger du en villa, bostadsrätt eller ett radhus kan du ha rätt till rotavdrag på 30 % av kostnaden för arbetet som utförs.
Ha dock i åtanke att rotavdraget endast gäller för arbetskostnaden. Det går inte att göra avdrag på material och produkter vi köpt för att utföra jobbet.
Är du osäker på om du är berättigad rotavdrag eller inte kan du alltid kontrollera det själv på skatteverkets hemsida. Klicka på länken för att direkt komma till sidan där du kontrollerar om du är berättigad rotavdrag.

Önskar du få rotavdrag på arbetet som utförs ska du meddela oss om det i samband med att du bokar jobbet.
Har du någon fråga angående rotavdraget kan du kontakta oss.

Vi på Jour Eliten ansöker om rotavdraget när betalningen av det utförda arbetet skett. Skulle det vara så att skatteverket ger avslag på ansökan om rotavdrag blir du som kund betalningsskyldig för det belopp som dragits av.

Behöver du hjälp med el?

Oavsett om det är elarbete som är akut eller som inte behöver ske direkt kan vi på Jour Eliten hjälpa dig.
Vi har elektriker redo 24 timmar om dygnet som snabbt kan vara på plats och åtgärda felet.
Är det inte brådskande utför vi även schemalagt el-arbete för både företag och privatpersoner.
Kontakta oss på telefon eller via kontaktformuläret du finner på sidan för att boka elektriker för planerat arbete samt när du behöver elektriker akut.

FAQ – jour elektriker

Kontakt

Kostnadsförslag –
Jour elektriker

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

elektriker
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!