Kontakta oss!

Spolbil Botkyrka

Spolbil i Botkyrka

Behöver du hjälp med avloppsproblem i Botkyrka? Ett stopp i avloppet kan komma väldigt olägligt och orsaka stora skador. Ibland kan du själv försöka rensa avloppet eller be en rörmokare om hjälp med att rensa vattenlås och rör. Men i många fall krävs det mer kraftfulla åtgärder för att lösa upp stoppet. Därför rekommenderar vi på Joureliten att kontakta oss för en spolbil i Botkyrka.

Kontakta Joureliten så hjälper vi dig direkt!

Spolbil Botkyrka

Vanliga orsaker till stopp i avloppet?

Den vanligaste orsaken är att stoppet sitter i vattenlåset, oftast i en krök där smuts och avlagringar kan samlas. Men det finns många fler anledningar till varför avloppsproblem uppstår. I köket och diskhon är det vanligt att matfett och matrester fastnar och bildar avlagringar i avloppet, särskilt längre ner i rören där fettet stelnar. Toalettstopp kan uppstå när man spolar ner olämpliga pappersprodukter eller våtservetter som fastnar någonstans i röret. I duschen är det vanligt att hår och smuts kan täppa till rören. 

När kan en spolbil i Botkyrka vara nödvändig? Här är några exempel på situationer:

 • Stopp i toaletten
 • Stopp i diskhon
 • Stopp i diskmaskinen
 • Stopp i tvättmaskinen
 • Rengöring av vattenlåset
 • Högtrycksspolning för underhåll av avloppssystem
 • Rörinspektion med filmkamera
 • Dålig lukt från avlopp
 • Det bubblar i avloppet
 • Långsam avrinning
 • Vattnet stiger

För att förebygga framtida problem med avloppen rekommenderas det att regelbundet spola rören. På så sätt kan du undvika att smuts och skräp samlas i rören och orsakar framtida stopp.

Om du upplever återkommande stopp i samma avlopp eller om vattentrycket påverkas i flera rör, är det troligt att en spolbil behövs. I vissa fall kan du behöva en mer ingående utredning. I sådana situationer rekommenderar vi en rörinspektion med en kamera för att identifiera eventuella avvikelser som inte syns vid en vanlig inspektion.

Är du osäker på om en spolbil i Botkyrka behövs? Ring oss på 08 – 23 55 20 för en telefonkonsultation. Vi hjälper dig bedöma situationen och vägleder dig genom processen.

Vad är en spolbil och hur går en spolning till?

En spolbil är ett specialfordon utrustad med högtrycksspolning och en varmvattenpanna, vilket gör det möjligt att spola dina avlopp med varmt vatten och högt tryck för att avlägsna smuts och beläggningar. Detta är den mest effektiva metoden för att lösa stopp i avloppet och fungerar i 90% av fallen.

Med vår spolningsteknik använder vi endast varmvatten. Inga skadliga kemikalier eller ämnen som används, vilket gör det till en miljövänlig lösning. Dessutom är det skonsamt för dina rör och förlänger deras livslängd. Denna metod är inte bara miljövänlig utan också ekonomiskt hållbar.

Vid återkommande stopp i avloppet trots spolning kan en rörinspektion med kamera vara nödvändig. Rörinspektionen används för att hitta skador, okända föremål, beläggningar och andra avvikelser som kan orsaka problem. Korrosionsskador, som ofta uppstår i äldre gjutjärnsrör, är ett exempel på vanliga problem som kan upptäckas med en rörinspektion. Genom att filma rören får du en tydligare insikt och våra tekniker kan förklara eventuella avvikelser direkt på plats. Efter en rörinspektion får du en detaljerad rapport som beskriver de observerade problemen och en plan för att åtgärda dem.

Slamsug i Botkyrka – ett alternativ till spolbil

I vissa situationer är en spolbil inte den bästa lösningen eller möjlig alls. I sådana fall erbjuder vi slamsugning, en metod som används när problem uppstår i brunnar, tankar, fettavskiljare och liknande. Slamavlägsningen innebär att vi suger upp fetter och slam med specialutrustning istället för att spola bort dem.

Om du är osäker på ifall det är ett slamsug som behövs så är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig självklart avgöra var problemet sitter.

Våra tjänster och tillgänglighet i Botkyrka

Vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och företag, inklusive bostadsrättsföreningar, lokaler och kontor. Våra jour spolbilar är tillgängliga 24/7 och utför utryckningar 365 dagar om året i Botkyrka. Oavsett tid på dygnet är våra erfarna och certifierade spoltekniker redo att hjälpa dig inom en timme. Tveka inte att kontakta oss oavsett om det är vardag, helg, röd dag eller storhelg, dagtid eller nattetid. Vid akuta ärenden är vi snabbt på plats med en spolbil. Vi utför även planerade arbeten efter önskemål om specifik dag eller tid.

Jour Eliten skickar endast erfarna, auktoriserade och certifierade rörmokare och spoltekniker för att utföra arbetet i Botkyrka. Du kan vara säker på att du får professionell service av hög kvalitet varje gång.

Vi på Jour Eliten har spolbilar redo dygnet runt i hela Storstockholm – innanför tullarna så väl som i förorterna, ex. Täby, Nacka, Norrtälje, Södertälje, Åkersberga, Haninge, Nynäshamn, Norrtälje m.m.

Serviceavtal med spolbil i Botkyrka

Bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag och kedjor har generellt ett större behov av spol- och slambilar. För att bättre möta era specifika behov och önskemål har Jour Eliten skapat förmånliga serviceavtal med spolbil som riktar sig till våra samarbetspartners i Botkyrka. Genom att ansluta er till dessa serviceavtal kan ni förvänta er en utökad service och en mängd exklusiva fördelar.

Fördelarna med våra serviceavtal inkluderar:

Prioriterad behandling vid akuta ärenden: Med ett serviceavtal är ni våra högst prioriterade kunder när ni behöver akut hjälp. Vi är snabbt på plats när problemet uppstår och gör vårt bästa för att lösa situationen så smidigt som möjligt.

Förmånliga rabatter: Som del av våra serviceavtal kan ni dra nytta av förmånliga rabatter på våra tjänster, vilket innebär att ni kan spara pengar när ni anlitar oss för era projekt och underhållsbehov.

En dedikerad handläggare: Med ett serviceavtal erbjuder vi er en personlig handläggare som är ansvarig för att hantera era ärenden och projekt. Denna handläggare är väl insatt i era specifika behov och ser till att ni får skräddarsydd service.

Det bästa av allt är att anslutningen till våra serviceavtal är helt kostnadsfri!

Kontakta oss på Jour Eliten om du vill ha vidare information om våra serviceavtal och tjänster i Botkyrka.


Garanti

Vi på Jour Eliten i Botkyrka strävar alltid att erbjuda högkvalitativa tjänster och inkluderar det i vårt garantilöfte. Vår garanti gäller när vi köper in material och utför hela installationen från början till slut.

Vi kan inte erbjuda garanti om materialet inte är inköpt av oss, även om det är vi som utfört installationen. För mer information om garantivillkoren, kontakta oss så berättar vi mer.

Rotavdrag

Om du äger en villa eller bostadsrätt i Botkyrka har du i de flesta fall rätt till rotavdrag, vilket kan innebära en besparing på 30% av arbetskostnaden för de tjänster vi utför. För att få mer information om rotavdrag och om det gäller för dig, kan du besöka Skatteverkets hemsida.

Om du är berättigad till rotavdrag är det viktigt att meddela oss detta under vårt samtal, eftersom det är din skyldighet som beställare att säkerställa din rätt till rotavdrag. Observera att rotavdraget inte gäller för beställning av spolbil för högtrycksspolning eller avloppsrensning i lägenheter, endast i hus. 

Om du är osäker eller har frågor om rotavdraget så är du välkommen kontakta oss på vårt journummer: 08 – 23 55 20.

Våra hantverkare i Botkyrka

Vi samarbetar endast med auktoriserade, certifierade och erfarna hantverkare i Botkyrka. Detta säkerställer att du som kund alltid kan känna dig trygg och ha förteoende i att arbetet utförs på ett professionellt och korrekt sätt.

Vi sätter kundens förtroende högt, och du kan alltid vara säker på att det arbete vi utför är fackmannamässigt genomfört. Det innebär att jobbet är av hög kvalitet, säkert och uppfyller branschens standarder.

FAQ – Spolbil i Botkyrka

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil i Botkyrka

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil Botkyrka
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!
Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag