Kontakta oss!

Spolbil Uppsala

Spolbil Uppsala

Spolbilar tillgängliga 24/7
Spoltekniker med lång erfarenhet
Professionell och smidig service i hela Uppsalaområdet
Vi hjälper både privatpersoner och företag


Vi har spolbilar tillgängliga 24h om dygnet i Uppsalaområdet

Har du fått stopp i avloppet eller vill rensa avloppen i förebyggande syfte? Jour Eliten har jour spolbilar som kan åka ut och lösa akuta stopp dygnet runt. Vi kan även hjälpa dig som vill spola rent avloppet för att förebygga eventuellt stopp senare. Vi löser problemet, stort som litet. Kontakta oss, vi hjälper dig direkt.

Spolbil Uppsala

Har du fått avloppsstopp i Uppsala? Våra spolbilar löser det!

Har du fått stopp i avloppet eller vill rensa avloppen i förebyggande syfte? Jour Eliten har jour spolbilar som kan åka ut och lösa akuta stopp dygnet runt. Vi kan även hjälpa dig som vill spola rent avloppet för att förebygga eventuellt stopp senare. Vi löser problemet, stort som litet. Kontakta oss, vi hjälper dig direkt.

Anledningen till att det blir stopp i avloppet kan vara många. En vanlig anledning är att det har spolats ner föremål i avloppet som inte hör hemma där.

Fett, smuts och avlagringar som samlas ihop och till slut bildar ett stopp i avloppet är också en väldigt vanlig orsak. Om ansamlingen med fett och smuts har bildats längre ner i röret kan det vara svåråtkomligt och en spolbil kan behövas för att spola bort smutsen med varmt vatten och högt tryck.

Vi tar bort stopp i avloppet som uppkommit i badrum, kök och tvättstuga. En spolbil kan även åtgärda dålig lukt som kommer från avloppet genom att spola rent.

Så i vilka situationer kan en spolbil i Uppsala vara lämplig?

  • Vid stopp i alla olika utrymmen (kök,badrum, tvättstuga)
  • Om stoppet sitter långt ner i avloppet
  • När det bubblar från avloppet
  • Om dålig lukt kommer från avloppet
  • Om vattnet rinner undan långsamt
  • Renspola avloppet för att minimera risken för framtida stopp
  • Vid återkommande stopp i samma avlopp varje gång

Spola rent avloppen för att förebygga akuta stopp

För att förebygga framtida avloppsstopp rekommenderar vi att man renspolar avloppen med jämna mellanrum med hjälp av en spolbil.

Underhåller man avloppsrören kontinuerligt minskar risken för att fett och smuts ansamlas och tillslut bildar ett stopp. Genom att spola rent hålls dessutom avloppsrören hela och fräscha vilket ökar livslängden.

Är du osäker på om det är en spolbil du behöver? Ring oss på Jour Eliten så ger vi tips och råd på telefon. Tillsammans gör vi en bedömning av situationen för att se vilken åtgärd som är lämpligast.

Skonsamt mot miljön

Istället för att använda kemikalier som är skadliga för naturen är en spolbil utrustad med en varmvattenpanna och högtrycksspolning, helt utan kemikalier. Genom att spola avloppet med extremt tryck och hett vatten kan de allra svåraste fett- och smutsansamlingar avlägsnas och röret fritt från stopp.

Denna metod är extremt effektiv och löser ca: 90 % av problemen när det kommer till avloppsstopp. Spolningstekniken är mycket miljövänlig och samtidigt skonsam mot rören.

Serviceavtal med slam– och spolbil i Uppsala

På Jour Eliten finns det möjlighet att teckna ett serviceavtal för företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uppsala där behovet av spol- och slambilar kan vara större.

Serviceavtalet utformas på ett sätt så att det kan bemöta just de specifika behov och tjänster ni efterfrågar.

Serviceavtalet innebär att du som kund får en rad fördelar som till exempel:

  • Prioriterad vid akuta situationer
  • Rabatterade priser på de tjänster Jour Eliten tillhandahåller
  • Personlig handläggare för att efterse just era behov och önskemål

För att få mer information om serviceavtal i Uppsalaområdet är du välkommen att kontakta oss på Jour Eliten så berättar vi mer.


Garanti på utfört arbete

Rätt till rotavdrag?

Professionella spoltekniker i Uppsala med lång erfarenhet

FAQ – Spolbil Uppsala

Kontakt

Kostnadsförslag –
Spolbil Uppsala

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Spolbil Uppsala
Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!