Kontakta oss!

Elektriker Södermalm

Elektriker Södermalm

Öppet dygnet runt
På plats inom 1h
Certifierade experter
Privatpersoner och företag

Elektriker på Södermalm – alltid nära till hands

Har du problem med elen och behöver en elektriker snabbt till Södermalm? Behöver du hjälp omgående och letar efter en elektriker nära dig? Luta dig tillbaka och låt oss sköta problemet!

På Joureliten har erfarna och kompetenta elektriker nära dig.

Vi ser till att våra elektriker är där snarast möjligt så att du slipper vänta och få ditt problem löst direkt. Ring oss så har vi en elektriker på plats hos dig på söder inom en timme.

Jour elektriker

Elektriker nära dig, på Södermalm inom en timme!

Vi har en elektriker tillgänglig oavsett var du bor söder.. Alla våra elektriker är självklart kompetenta och erfarna inom sitt område, och du kan lita på att det jobb du beställt utförs med ledorden service, kvalité och effektivitet.

Vi utför såväl mindre arbeten som att till exempel installera en ny tvätt- eller diskmaskin, inkoppling av ny belysning såväl som större arbeten som att dra in ny el eller planering av framtida projekt. Oavsett vad du behöver så tveka inte på att kontakta oss direkt!

Erfarna elektriker på Södermalm – en säkerhet för dig och omgivningen

Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi bara ett samtal bort. Vi utför såväl jourärenden som planerade besök, så att du kan välja det som passar dig. 

Ibland kan det vara frestande att utföra mindre arbeten själv, men tänk på att det kan vara potentiellt farligt om man inte är fullt underförstådd med vad man gör. Många installationer är heller inte bara farliga utan också rent olagliga att utföra på egen hand. 

Felinstallerad el kan inte bara vara en fara för dig själv, utan är också en av de vanligaste anledningarna till bränder i lägenheter på Södermalm.

Våra elektriker är erfarna och certifierade för att kunna utföra jobbet på ett säkert sätt. 

Om du har ett problem som är så pass brådskande att du inte kan vänta med att få det löst och redan har ena handen på verktygslådan – kontakta oss istället så kommer vi ut och hjälper dig direkt.

Exempel på installationer som är olagliga att göra själv är bl.a installation av utomhusbelysning eller golvvärme och att göra ändringar i fasta elinstallationer. Lämna jobbet till en av våra duktiga elektriker så hjälper vi dig med vardagliga installationer eller underhåll av befintliga installationer.

Auktoriserade elektriker på Södermalm

Ibland kan det vara skönt att använda sig av ett lokalt företag, dels för tillgänglighetens skull och också så att man vet att man har någon nära om flera problem skulle uppstå. Detta är bara en liten del av det man tänker på när man väljer hantverkare. Att företaget du anlitar är certifierat och kan utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt är en annan viktig del av valet.

För att göra ditt val enklare ser vi på Joureliten alltid till att de elektriker du anlitar av oss alltid uppfyller kraven nedanför:

 • Alla våra elektriker är behöriga att utföra alla sorters elarbete
 • Att våra elektriker finns tillgängliga när du behöver dom 
 • Att alla våra elektriker jobbar tefter branschreglerna och utför alltid fackmannamässiga arbeten
 • Vi erbjuder service och felsökningar vid såväl nybyggen som reparationer och renoveringar.
 • Att våra elektriker alltid kan ge dig goda råd och ledsagning oavsett arbete

Allt detta för att du som kund ska kunna förlita dig på att vi tar jobbet på största allvar. 

Att anlita en certifierad elektriker garanterar inte bara din säkerhet utan kan också spara dig pengar i det långa loppet; ej fackmannamässigt utförda installationer täcks till exempel inte av hemförsäkringen.

Är du osäker på vad som ska göras så oroa dig inte – kontakta oss direkt för en kort konsultation där vi hjälper dig avgöra vad som behöver åtgärdas och ger dig en kostnadsfri offert innan vi hjälper dig anställa en pålitlig elektriker på Södermalm.

Våra elektriker på Södermalm – till din tjänst!

Om du är i behov av en lokal, certifierad, erfaren och kompetent elektriker på Södermalm så har du kommit helt rätt. Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi snabbt på plats för att tillgodose dina behov. Vi sätter alltid dig som kund och dina önskemål i första hand. 

Hos oss kan du lita på att allt arbete utförs proffsigt och fackmannamässigt – och alltid till ett konkurrenskraftigt pris. 

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss för rådgivning redan idag. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och offert. Allt i första samtalet – så att du kan få hjälp snarast möjligast. Vi finns på plats runt hela Södermalm, så att du kan få hjälp direkt!

Behöver du hjälp med en elinstallation omgående?

Vi på Jour Eliten hjälper både privat- och företagskunder med alla möjliga elinstallationer i södermalmsområdet såväl som övriga Stockholm. 
Vi hjälper till med allt komplexa elinstallationer till enklare reparationer, både på nya och fasta installationer. 

Erfarenhet och tillgänglighet är viktigt för oss, därför är alla de elektriker vi jobbar med väl erfarna och lämpade att utföra arbete i alla olika sorters byggnader, allt från lusthuset till hotellet!

Det spelar alltså ingen roll om du behöver hjälp med en offentlig byggnad eller den egna bostaden, vi har en elektriker för jobbet! Inget jobb är för stort eller för litet för oss. 

Alla våra elektriker har flera års yrkeserfarenhet och har förståelse för att problem kan uppstå alla tider på dygnet. Därför erbjuder vi jour elektriker dygnet runt och har som mål att vara ute hos er inom en timme, oavsett var på Södermalm eller Stockholmsområdet du befinner dig, såväl vardagar som helger.

Elinstallationer är en investering för dig och din bostad. Att försöka spara pengar genom att göra det själv låter ofta bra i stunden men i det långa loppet är det inte en hållbar lösning. Vänd dig istället till oss så hjälper vi dig med en säker, hållbar och prisvärd lösning. 

Vi följer alltid branschreglerna och använder oss endast av kvalitativa material, allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker med vår service.

Varför ska du välja Jour Eliten?

 • Alltid tillgängliga till ett konkurrenskraftigt pris

  Vi på Jour Eliten är tillgängliga alla timmar på dygnet, 365 dagar om året. Vi erbjuder också en minimidebitering på 2h istället för hel- eller halvdag vilket är standard för branschen. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation! Vi är bara ett samtal bort
 • En av Stockholms största el-jour

  Vi har kunder över hela Stockholm som förlitat sig på oss för att leverera trygga och effektiva elinstallationer. Gör som dina grannar – vänd dig till oss för snabb och proffsig hjälp!
 • Höga betyg hos Reco

  Nedan kan du se några av de omdömen kunder lämnat till oss på Jour Eliten. Vi behöver inte övertyga dig om att vi är bäst – våra omdömen talar för sig själv! 
Kontakt

Kostnadsförslag –
elektriker Södermalm

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

Namn
Email
Telefon
Adress
Beskriv ditt ärende
Tack för ditt meddelande!
Hoppsan, något blev fel. Ladda om sidan och försök igen!