Stopp i Avlopp

Jour Stopp i Avloppet
Om du råkat ut för stopp i avloppet kan du vända dig till oss. Oavsett om ditt avloppsstopp beror på matrester eller fetter som ligger kvar i sinken, eller om ett plastföremål fastnat i toalettstolen, så hjälper våra tekniker dig.

Alla avlopp behöver spolas från rester och fetter åtminstone vart femte år för att bibehålla ett bra vattenflöde.

Avloppsrensing

Ett varningstecken på att avloppet bör rensas är att vattnet börjar rinna långsamt eller att det hörs kluckande/gurglande ljud i avloppet. Även dålig lukt från badrum kan vara ett tecken på att ett stopp i avloppet uppstått. Ibland kan det räcka med att man spolar en tid med hett vatten för att rensa. Det kan t.ex. vara fallet när det fastnat fett från matlagning i köksavloppet i andra fall behöver det spolas med högtryck. Kontakta oss idag för hjälp med stopp i avloppen.

Om det är i WC/badrum stoppet gäller ska man i princip alltid högtrycksspola. Stopp i badrum kan ha många bakomliggande orsaker, som att fel papper använts eller att någon leksak fastnat.

Våra tekniker inspekterar dina rör för att lokalisera skadan och utför därefter den åtgärden som krävs för att rätta till problemet.

Högtrycksspolning

Avloppsresning genom högtryck är en skonsam och miljövänlig metod som snabbt löser alla sorters stopp i avlopp. Spolningen utförs på ett varsamt sätt för att undvika skador på avloppssystemet och sköljer effektivt bort allt slam som samlats i avloppet. Eftersom endast hetvatten används behövs inga kemikalier vid rensningen.

Vid större stopp kan en spolbil vara ett bättre alternativ.

Tidigare Jobb

Kostnadsförslag Stopp i Avlopp

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

GDPR Godkännande

Ansvarsförsäkrade

Trygg Hansa

Varför Jour Eliten

  • Auktoriserade rörmokare
  • Snabb och prisvärd lösning för avloppstopp
  • Jour Eliten löser stopp med maskin/spolbil
  • Tillgängliga dygnet runt
  • Tillgängliga i hela Stockholms län

Med anledning av coronaviruset är vår personal extra noggranna med sin handhygien och hälsa. 

Vi har vidtagit följande åtgärder:
  • Vår personal har blivit ombedda att inte ta kunderna i hand
  • Vår hantverkare har även blivit ombedda att inte arbeta om dom känner av några sjukdomssymptom eller har en närstående som är sjuk. 
  • Vi utför en kontroll av våra hantverkares hälsa varje dag för att se om dom kan arbeta eller inte

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att våra kontor ska vara en så trygg plats som möjligt, både för våra tekniker, hantverkare och kunder.

Situationen förändras ständigt, vi följer utvecklingen och fortsätter hålla er informerade om vilka åtgärder vi tar. Vi kommer ställas inför många nya utmaningar framöver, men oavsett kommer vi på Joureliten vara aktiva och finnas där för er för jourhjälp dygnet runt i vanlig ordning.