Kontakta oss!

Fastighetsjour

Fastighetsjour

Jour Eliten erbjuder er som BRF ett kostnadsfritt medlemskap som ger er rabatterade priser på våra tjänster inom fastighetsjour och tillgång till vår prioriterade kanal för jourutryckningar. 

Vi har i dagsläget ett flertal fastigheter som vi hjälper med allt från strömavbrott till vattenskador.

Vi erbjuder både jour rörmokare, jour elektriker och spolbil inom hela Stockholmsområdet, dygnet runt.

fastighetsjour

Fastighetsjour som är snabbt på plats när olyckan inträffat

Olyckor kan ske på dygnets alla timmar, och ofta när vi är som minst beredda på det. Vi på Jour Eliten vet hur stressigt det kan bli när en oväntad situation uppstår och ser därför till att snabbt ha en kvalificerad tekniker på plats för att hjälpa dig med dina problem. Vi hjälper er med alla sorters problem som kan uppkomma i er fastighet. 

En jourutryckning kan inte bara ge dig sinnesro men även spara dig tid och pengar i det långa loppet. Många skador som inte är akuta till en början kan snabbt växa till större problem som kräver mer tid och åtgärder. 

Som medlem hos Jour Eliten får du tillgång till vår prioriterade kanal som säkerställer snabb hjälp och även ger förmånliga priser på våra tjänster. Ring oss på 08 – 23 55 20 så berättar vi mer!

Fastighetsjour

Lång erfarenhet inom Fastighetsjour

Vi på Jour Eliten har lång erfarenhet inom alla olika sorters ärenden inom fastighetsjour och alla våra tekniker har flera års erfarenhet av sina områden. 

Detta gör att vi snabbt kan hjälpa dig även om du är osäker på vad som behöver göras och ser till att du får ut rätt person för jobbet.

Konsultation via telefon

Om du är osäker på vad som hänt eller behöver råd kring en situation som uppstått kan du ringa till oss direkt på 08 – 23 55 20. Vi hjälper dig att hitta rätt tekniker för ärendet som kan hjälpa dig att lösa dina problem. Vid större problem som t.ex vattenskador hjälper vi dig att samordna om det behövs fler tekniker och lägger upp en åtgärdsplan som vi hjälper dig med från början till slut. 

Vi på Jour Eliten har också ett byggföretag som systerbolag som vi samarbetar med när det behövs rivare, snickare eller annan yrkeskategori inom byggbranschen. På detta sätt kan vi hjälpa våra kunder från A-Ö inom alla olika sorters ärenden, även där det behövs återställningar eller större renoveringar.

Kostnadsfritt medlemskap för bostadsrättsföreningar!

Vi på Jour Eliten tror på en enkel och smidig process, så att du kan få ut den hjälp du behöver när du behöver den. Som bostadsrättsförening erbjuder vi därför ett kostnadsfritt medlemskap helt utan bindningstid så att er förening alltid har någonstans att vända sig när det behövs. Utöver att ni får ta del utav de förmåner som kommer med medlemskapet blir ni också meddelade när det finns kampanjer er förening och dess medlemmar kan ta del av. 

Ring oss redan idag för att skriva upp er! 08 – 23 55 20