Kontakta oss!

Dags för stamspolning?

Dags för stamspolning?

Har ni nyligen stamspolat era rör? Om inte, så är det hög tid att överväga detta. Stamspolning rekomenderas att göras ungefär vart fjärde år.

Här är några viktiga skäl till varför stamspolning är avgörande för er förenings fastigheter och dess medlemmars välbefinnande:

  • Förebyggande av stopp och läckor: Stamspolning hjälper till att avlägsna uppbyggd avlagring och slit i era rör. Detta minskar risken för stopp och läckor som kan orsaka allvarliga skador och påverka fastighetens värde.
  • Förbättrat vattenflöde: Stamspolning ökar vattenflödet, vilket innebär att era medlemmar kan njuta av bättre tryck och snabbare vattenförsörjning.
  • Längre livslängd för rören: Regelbunden stamspolning kan förlänga livslängden på era rör och minska behovet av kostsamma reparationer eller utbyte.
  • Energi- och kostnadsbesparingar: Genom att säkerställa att era rör är i gott skick kan ni också minska era energi- och vattenkostnader.

Vi rekommenderar att ni bokar stamspolning regelbundet för att undvika akuta problem och säkerställa att era fastigheter fungerar smidigt och effektivt. Våra experter står till ert förfogande för att svara på eventuella frågor och hjälpa er att schemalägga en stamspolningstjänst.

Ta hand om era fastigheter och era medlemmars välbefinnande genom att inkludera stamspolning i era underhållsrutiner. Om ni har några frågor eller vill boka en stamspolningstjänst, är ni välkomna att kontakta oss på nummer 08 – 23 55 20 när som helst.

Vi erbjuder även tömning och rengöring av dagvattenbrunnar. De flesta av våra medlemmar föredrar att göra detta årligen, men det rekommenderas att göra det åtminstone var fjärde år. Väljer du att utföra en stamspolning och rensning av dagvattenbrunn samtidigt så erbjuder vi även paketpris.