Elektriker

Elektriker i Stockholm
Våra elektriker är auktoriserade och har behörighet att utföra allt från felsökningar, installationer, reparationer till besiktningar. Vi åtar oss allt från mindre installationer till större entreprenader och strävar kontinuerligt efter att utvecklas för att kunna tillgodose kundernas varierande behov.

Vi finns tillgängliga i hela Stockholms län och hjälper dig med alla typer av fasta elinstallationer, som att installera vitvaror, datanät, kabeldragning och utomhusbelysning. Inga elarbeten är för små eller för stora för oss, vi åtar oss allt från att installera strömbrytare till elinstallationer i en hel bostadsrättsförening.

Våra elektriker har kompetensen och är godkända hos Elsäkerhetsverket som krävs för alla typer av arbeten och kan även erbjuda dig en helhetslösning för ditt projekt när det kommer till nybyggen, ombyggnationer och renoveringar. Elektrikerna drar nya ledningar, tar bort gamla och dokumenterar hur ledningarna löper och fungerar. Vi kan även gå igenom er befintliga anläggning för att åtgärda eventuella brister.

Våra elektriker har lång erfarenhet av vanligt förekommande el-problem och utmaningar vid installation- och servicearbeten av el och kan åtgärda dessa problem snabbt och effektivt. Vi har även jour elektriker 24 timmar om dygnet i Stockholm.

Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig.

Kostnadsförslag Elektriker

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

GDPR Godkännande

Ansvarsförsäkrade

Trygg Hansa

Varför Jour Eliten

  • Auktoriserade elektriker
  • Snabbt och prisvärt
  • Felsökning/service av kablar och ledningar
  • Reparation av trasiga ledningar och uttag
  • Byte av dimmer och strömbrytare
  • Alla typer av elinstallationer (diskmaskiner, spisar m.m)

Med anledning av coronaviruset är vår personal extra noggranna med sin handhygien och hälsa. 

Vi har vidtagit följande åtgärder:
  • Vår personal har blivit ombedda att inte ta kunderna i hand
  • Vår hantverkare har även blivit ombedda att inte arbeta om dom känner av några sjukdomssymptom eller har en närstående som är sjuk. 
  • Vi utför en kontroll av våra hantverkares hälsa varje dag för att se om dom kan arbeta eller inte

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att våra kontor ska vara en så trygg plats som möjligt, både för våra tekniker, hantverkare och kunder.

Situationen förändras ständigt, vi följer utvecklingen och fortsätter hålla er informerade om vilka åtgärder vi tar. Vi kommer ställas inför många nya utmaningar framöver, men oavsett kommer vi på Joureliten vara aktiva och finnas där för er för jourhjälp dygnet runt i vanlig ordning.