Elinstallationer

Elinstallationer i Stockholm
Med vår breda kompetens inom el kan vi åta oss uppdrag inom allt från elinstallationer i villor och fritidshus till större entreprenader. Våra kunniga elektriker hjälper både företag som privatpersoner med allt från mindre elservice till mer omfattande entreprenadprojekt.

Alla typer av elinstallationer

Vi utför både stora och små projekt. Vi åtar oss allt från att byta ut eluttag eller installera vitvaror, till att installera smarta hem- lösningar i en hel byggnad i hela Stockholm. Våra erfarna elektriker besöker dig med våra välutrustade servicebilar och gör en felsökning och genomgång på plats.

Gedigen erfarenhet inom nybyggnation, ombyggnation och nyinstallation av el

Ska du renovera eller bygga om? Vi är åtar oss uppdrag inom nybyggnation, ombyggnation och nyinstallation i hela Storstockholm med omnejd. Storleken på ditt projekt har ingen betydelse för Jour Eliten. Vi hjälper dig att ta fram förslag på en modern, effektiv och energisparande lösning. Med oss får du en klar och tydlig bild över kostnaderna och omfattningen av renoveringsarbetet.

Kvalitet och säkerhet

Vi är lyhörda för dina synpunkter och strävar efter att inte bara uppfylla, utan även överträffa dina förväntningar. Samtliga arbeten utförs därför av yrkeskunniga elektriker som är godkända av Elsäkerhetsverket med lång erfarenhet som besitter adekvat, uppdaterad och verifierad kunskap inom relevanta områden.

Vi värnar om miljön och strävar även efter att utforma energieffektiva lösningar, liksom att välja material och produkter som är miljövänliga och underlättar återvinning.

Kostnadsförslag Elinstallationer

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt prisförslag. Du kan även ringa på 08-23 55 20 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Jour och akuta ärenden dygnet runt 365 dagar om året.

GDPR Godkännande

Ansvarsförsäkrade

Trygg Hansa

Varför Jour Eliten

  • Auktoriserade elektriker
  • Snabbt och prisvärt
  • Installation av diskmaskiner
  • Installation av tvättmaskiner
  • Byte av dimmer och strömbrytare
  • Installationer av övriga vitvaror

Med anledning av coronaviruset är vår personal extra noggranna med sin handhygien och hälsa. 

Vi har vidtagit följande åtgärder:
  • Vår personal har blivit ombedda att inte ta kunderna i hand
  • Vår hantverkare har även blivit ombedda att inte arbeta om dom känner av några sjukdomssymptom eller har en närstående som är sjuk. 
  • Vi utför en kontroll av våra hantverkares hälsa varje dag för att se om dom kan arbeta eller inte

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att våra kontor ska vara en så trygg plats som möjligt, både för våra tekniker, hantverkare och kunder.

Situationen förändras ständigt, vi följer utvecklingen och fortsätter hålla er informerade om vilka åtgärder vi tar. Vi kommer ställas inför många nya utmaningar framöver, men oavsett kommer vi på Joureliten vara aktiva och finnas där för er för jourhjälp dygnet runt i vanlig ordning.